|

Balanta (23 septembrie – 23 octombrie)

Portret cu hrana: Fiinte echilibrate, nativii stiu ca nu tot ce le pica in mana trebuie neaparat sa ajunga in stomac. Sunt oameni care-si aleg cu grija meniul, cumpanind intre argumentele nutritionale si cele legate de savoare in sine. Excesele culinare sunt rare, dar memorabile!

Bauturi recomandate: Vinurile aromate, insa in cantitati mici, fac deliciul meselor principale, de la pelinul autohton la retsina greceasca sau porto-uri.

De gatit: Salate variate, sosuri rare si, in special, o ambianta pe masura, in care conteaza si eleganta in comunicare a partenerului. Prefera sa faca foamea cu demnitate decat sa se umileasca la banchetele potentatilor.

Meniu:

-carnuri: porumbel, melci, sitar

-pescarie: sushi

-fructe: fructe de padure, curmale japoneze

-legume: cucuzzo (dovlecel italian in forma de sarpe), patate, cicoare

-condimente: ienupar, lamaita, maghiran, coriandru

Citeste si:

Leave a Reply