Rac (22 iunie – 22 iulie)
Portret cu hrana: Veritabili sclavi ai mancatului, se vad des pusi in situatia de a se redresa prin diete sofisticate. Legumele si fructele de mare le pot fi de ajutor in asemenea situatii.
Bauturi recomandate: Mereu atrasi de placerile bahice, nu ar trebui sa exagereze nici cu berea. Devin dependenti de alcool cu usurinta. Vermuturile le sunt permise, insa cu moderatia de rigoare.
De gatit: Pentru ei, masa e un adevarat ritual, ceremonialul putand sta adesea in fata meniului propriu-zis. Nu vor refuza trufele si mancarurile cu alte ciuperci rare si vor fi incantati sa guste din cate mai multe sosuri, dressing-uri sau, chiar, maioneze.
Meniu:
-carnuri: miel, strut, crab
-pescarie: peste sabie, caras mare (peste 7-800 grame), creveti
-fructe: pepene rosu, cocos, struguri, lamaie
-legume: varza, castraveti, dovleac, cartofi
-condimente: scortisoara, lemon grass, hrean, cimbru