|

Scorpion (24 octombrie – 21 noiembrie)

Portret cu hrana: Sunt extremisti din punct de vedere gastronomic. Trebuie sa incerce sa-si depaseasca pasiunea pentru sosuri iuti si, in general, mancaruri foarte condimentate.

Bauturi recomandate: Sampania si vinul dulce – nu si cel fortificat! – se numara printre bauturile indicate, desi fara a depasi pragul psihologic a doua pahare. De asemenea, cocktailurile mai putin alcoolizate.

De gatit: O masa pregatita acestor nativi capriciosi trebuie sa predispuna la folosirea otetului, a sosurile hot & spicy si/sau a dressingurilor foarte aromate. De incercat, rasolul, limba, organele, coada de bou…

Meniu:

-carnuri: vita, berbecut, exotice (crocodil, sarpe)

-pescarie: stridii, homar, carne de scoica

-fructe: mandarine, smochine, gutui, afine

-legume: nap, sfecla, varza rosie, praz

-condimente: mustarul cu trufe, cilantro, galangal, isop

Citeste si:

Leave a Reply