|

Ce (nu)-l enerveaza pe bucatarul indragostit

Lista nu e lunga si nici greu de inteles:

-carnea de pasare (idiosincrazie de cand eram mic, probabil provocata de o indigestie; in timp, s-a dezvoltat in fobie; se exclude ficatul, nu doar tolerat, ci si – in varianta foie gras – divinizat; am vazut in piata din Budapesta ficatii de gasca ingrasata, in fapt, indopata cu forta, si, trebuie sa marturisesc, privelistea nu m-a dezgustat deloc, dimpotriva); cu toate acestea, respectand preferintele cititorilor, retetele cu pasare sunt binevenite pe site

-puii de balta / broastele: din cauza privelistii oribile a oscioarelor in farfurie

-guliile: de la o indigestie groaznica dintr-una din verile trecute

-serpii: mi-e sila de ei (dar mananc anghila)

In rest, mananc aproape orice. Din palmaresul degustarilor extreme: lacuste mexicane (chapurrinos uscate si stropite cu lamaie sau tocanita cu sos mole), crocodil pane, oua  de pescarus (de curand, la Londra).

Citeste si:

Tags: , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply