|

Concurs: Prajitura Regina Maria

Primul blat se constituie din 5 linguri de zahar, 5 linguri de faina si 5 oua, blat care se coace la foc moderat.
Un al doilea blat se face din 5 albusuri facute spuma, la care se adauga si 200 de zahar, nuca macinata si faina 5 linguri, se lasa la foc mic aprox 30 de minute.
Crema se prepara din galbenus(5), 250 gr de zahar pudra si 2 linguri de cacao. Se freaca amestecul.
Se asaza primul blat, apoi un strat de crema, al doilea blat si iar crema, iar deasupra se pune un strat de nuca cu zahar pudra .
Reteta primita de la ALEXANDRA ISTRATE.

Citeste si:

Tags: , , ,

1 Response for “Concurs: Prajitura Regina Maria”

  1. Bucatarescu says:

    Bucatarescu a selectat, deja, o prima reteta! Alexandra Istrate, esti calificata in marea finala! Rezultatele se dau pe 26 mai, cand vom organiza un eveniment-surpriza….

Leave a Reply