|

Concurs: Pui cu sos de usturoi

Ingrediente: un piept de pui mare dezosat,faina,smantana, sare, piper,3 catei de usturoi. Pieptul de pui se transeaza ca pentru gratar,se sareaza si pipereaza dupa gust .Intr-o cratita se pune ulei la incins si se da carnea prin faina, cand s-a incins uleiul se pune carnea data prin faina sa se rumeneasca (daca sunt mai multe felii se scot si se prajesc pe rand,nu toate deodata). Cand s-a rumenit  carnea se pune toata in cratita si se adauga putina apa sa se farba si tot atunci se zdrobesc cei trei catei de usturoi si se pun peste carne. dupa ce a scazut apa se va forma un sos datorita fainii prin care a fost data carnea. Cand este gata se opreste focul si se adauga 2 linguri de smantana si se gusta poate mai trebuie sare sau piper. Carnea de pui cu sos de usturoi este gata.Langa aceasta se face din cartofi un piure. Este o mancare delicioasa si in acelasi timp satioasa.

Reteta trimisa de RAMONA BEATRICE DAVID.

Citeste si:

Tags: , , , ,

Leave a Reply