|

Idei de concursuri pentru Bucatarescu

A inceput sa-mi placa acest joc de-a site-ul de lifestyle culinar! Si mai mult imi place caand interactionez cu cititorii, fie ei amicii scriitori sau gospodinii si gospodinele talentate din toata tara. Asa ca ma gandesc sa-i provoc la jocuri ale imaginatiei culinare. Sa facem concursuri! Desigur, avem si acum in desfasurare un concurs “clasic” in desfasurare si, desigur, vom mai organiza si din acestea.

Dar ma gandesc ca lumea vrea sa se si joace, nu?

Iata ce-mi trece prin cap, mult dupa miezul noptii (scriu blogul cu o zi in avans, fiindca la Londra, unde plec doua zile, programul e foarte strans si nu voi avea timp de umblat pe site):

1. CONCURS DE MURATURI. Cine-i va aduce lui Bucatarescu un borcan frumos de muraturi (facute de casa, nu din comert!) va primi, automat, o carte Boerescu/Bucatarescu cu autograf. Cel mai frumos borcan va primi, insa, dupa aceea si un Mare Premiu Surpriza! (ceva scump si aratos de la unul din partenerii site-ului). Termen: nu stiu? L-as face acum, ca am terminat muraturile mele, dar nu cred ca ati mai salvat nici voi cine stie ce. Probabil, la toamna, din recolta noua, prin noiembrie?

2.CONCURS DE GEMURI SI DULCETURI DE CASA. Acelasi mecanism: voi mi-aduceti borcanele, gavanoaselor si chiselele (Doamne, ce-mi mai plac darurile!), eu va premiez instant cu ceva, apoi dau si un mare Premiu costisitor. Aveti dulceturi misto pe-acasa? In functie de raspunsurile voastre, decid cand il organizam.

3. (Asta ramane pentru decembrie, veti vedea de ce!) CONCURS DE DESIGN CU SORICI. Nana si Bucatarescu sunt addicted, mananca sorici din toate pozitiile. (Chiarm am inventat, candva, clatitele cu sorici, reteta o gasiti in “Istoria erotica a micului dejun”). Asa ca ne vom aproviziona de la voi, dar nu oricum: trebuie sa-mi aduceti “ikebane”, desene/tablouri, sculpturi sau alte aranjamente fabuloase realizate cu si din sorici (la rigoare, rimesc si suplimente decorative din afumaturi de sezon). Voi da un Mare Premiu pe masura de Craciun!

Ce ziceti de concursurile mee mai putin obisnuite? Va bagati? Cand il incepem pe primul?

De asemenea: daca aveti voi idei si mai ciudate, fac cinste! Astept ideile voastre fie sub forma de comment aici, fie ca e-mail : dan.boerescu@bucatarescu.ro.

Citeste si:

Tags: , , , , ,

Leave a Reply