|

“Hannah Montana” nud: Scandalul pozei lui Miley Cyrus fara lenjerie/PR pe paine

La 17 ani, in timp ce isi promoveaza albumul “Nu pot fi imblanzita”, Miley Cyrus incearca sa se desprinda de imaginea Hannah Montana. N-ar fi prima vedeta Disney care face asta. La vremea lor, la fel au facut Britney Spears sau Christina Aguilera. Asa ca Miley a inceput sa pozeze tot mai dezbracata si provocatoare (vezi galerie foto)

Recent, insa, prietenul ei, faimosul blogger Perez Hilton (numele real: MarioLavandeira), a postat pe Twitter o poza cu Miley urcand intr-o masina. Unghiul ales era revelator: Miley nu purta chiloti si vroia sa se vada asta. Numai ca, la 17 ani, in America ea este inca minora…iar Perez Hilton ar putea fi condamnat pentru difuzare de “pornografie infantila”! Perez a scos poza cu pricina de pe serverul sau, asa ca nu o veti mai putea vedea nicaieri. Insa justitia americana nu e oarba si s-ar putea sa-l puna sub urmarire.

Citeste si:

Tags: , ,

5 Responses for ““Hannah Montana” nud: Scandalul pozei lui Miley Cyrus fara lenjerie/PR pe paine”

 1. Bucatarescu says:

  Pedeapsa maxima pe care ar putea-o primi Perez Hilton ar fi de 15 ani inchisoare si inregistrarea pe viata ca delicvent sexual. E putin probabil ca asta se va intampla, insa unele companii care-l sustineau pe blogger cu reclame au anuntat ca vor anula contractele de publicitate.

 2. Camy says:

  njhhhh

 3. FlavY says:

  Asta nu sunt poze nud. Uitati aici una cu Miley: http://img168.imageshack.us/img168/8978/1270751518.jpg

 4. Bucatarescu says:

  Nu cumva e un trucaj?!?

 5. anonimus says:

  flavy ala e trucaj toata ziua

Leave a Reply