|

POZE FOARTE COMPROMITATOARE: Degustare Corcova la Club Bucatarescu gazduit de Maison de Karin / Pain’ Choc

Club Bucatarescu are prieteni de soi …si vinuri de soi! De aceea, prima sedinta a clubului a constat intr-o degustare a celor 4 vinuri noi de Corcova (Chardonnay sec, Rose din Merlot, Cupaj sec de Merlot si Cabernet Sauvignon, plus inca neetichetatul vin alb dulce din struguri de Chardonnay culesi tarziu). Serban Damboviceanu, proprietarul roman al podgoriei situate pe fosta mosie a Printului Bibescu (partenerul francez este Michel Roy) a explicat de ce terroir-ul din aceasta parte a Olteniei este unul special, iar Catalin Paduraru a folosit autoritatea sa profesionala pentru a paria pe viitorul vinurilor de aici. Degustarea de vinuri a fost agrementata de preparatele delicioase ale lui Baptiste Servais, renumitul patiser francez care lucreaza impreuna cu chef David Contant la Maison de Karin / Pain’ Choc, in a carei crama a avut loc sedinta clubului, moderata de Dan-Silviu Boerescu a.k.a. Bucatarescu. Invitatii au fost si ei de soi, pe langa prietenii traditionali si colaboratorii lui www.bucatarescu.ro venind si o delegatie impresionanta a colegilor din presa de vin, inclusiv clasicii acestui gen de presa: Cezar Ioan, Vali Ceafalau, Radu Rizea, Tibi Fueriu, Loreta Budin, Nick Filip.

Fotografii realizate de CATALIN GRADINARIU, obtinute prin amabilitatea doamnelor RUXANDRA FLOREA si CRISTINA DE LA RUPELLE.

Citeste si:

Tags: , , , , , , ,

3 Responses for “POZE FOARTE COMPROMITATOARE: Degustare Corcova la Club Bucatarescu gazduit de Maison de Karin / Pain’ Choc”

  1. Bucatarescu says:

    In poza realizata de Catalin Gradinariu, apar (de la stanga la dreapta): Serban Damboviceanu (Corcova), David Contant (Maison de Karin), Dan-Silviu Boerescu (www.bucatarescu.ro), Baptiste Servais (Pain’ Choc).

  2. [...] Cele mai interesante 6 raspunsuri sunt rasplatite fiecare cu cate un set de 5 vinuri Corcova!!! Bucatarescu recomanda aceste vinuri inca din vara. Asteptam raspunsuri la office@bucatarescu.ro. Concursul  [...]

  3. [...] Bucatarescu recomanda aceste vinuri inca din vara. Asteptam raspunsuri la office@bucatarescu.ro. Concursul  tine pana pe 20 decembrie si sunt permise inscrieri multiple. [...]

Leave a Reply