|

Omega 3 – din ulei de somon

Mancăm pe fugă, nu suntem atenţi la ceea ce conţin alimentele pe care le consumăm şi de multe ori recurgem la produse de tip fast-food. Ca urmare a stilului de viaţă alert şi a alimentaţiei defectuoase, apar diferite afectiuni care ne slăbesc organismul. Una dintre acestea este nivelul mărit al colesterolului – un factor de risc major pentru afecţiunile sistemului nervos central şi ale celui cardiovascular. Efectele nocive ale colesterolului crescut asupra organismului, pot fi ameliorate şi combătute cu ajutorul acizilor graşi din compoziţia produsului OMEGA 3 din gama Ozone Natural.

 

„Nivelul ridicat de colesterol este responsabil pentru atacurile cardiovasculare, ateroscleroză, litiază biliară şi multe alte afecţiuni. În prezent, există o serie de tratatmente naturiste aflate la îndemâna pacienţilor, cu rezulate benefice asupra organismului afectat de un nivel ridicat al colesterolului. OMEGA 3 de la Ozone Natural, datorită compuşilor săi, reduce nivelul colesterolului din organism şi ameliorează simptomele bolilor cardiovasculare”, a declarat Dr Dan Dimitriu Medic Specialist Medicină Internă CMU.

Nutriţionişii şi profesioniştii din domeniul sănătăţii recunosc importanţa acizilor graşi OMEGA 3 pentru starea noastră de sănătate. Mai exact, joacă un rol critic în menţinerea optimă a funcţiilor inimii, creierului, a ochilor şi a sistemului nervos. OMEGA 3 din gama Ozone Natural eăte un produs care oferă toate beneficiile acizilor graşi, combinând uleiul de somon concentrat în acizi graşi esenţiali Omega 3 şi vitamina E. Uleiul de peşte este recunoscut pentru rolul său în scăderea nivelului de colesterol şi în susţinerea bunei funcţionări a sistemului cardiovascular. Vitamina E facilitează metabolizarea grăsimilor, a calciului şi a fosforului si sintetizează proteinele, ţinând sub control nivelul colesterolului şi prevenind îmbătrânirea celulelor.

Dacă uleiul de peşte brut are un conţinut de acizi graşi de 18 % EPA şi 12 % DHA, produsul Omega 3 din gama Ozone Natural foloseşte ulei de somon prelucrat care are un conţinut crescut de acizi graşi – 33 % EPA şi 22 % DHA, precum şi vitamina E naturală.

OMEGA 3 face parte din gama de produse Ozone Natural, divizie a grupului Labormed. OMEGA 3 – capsule, este un supliment alimentar și se poate cumpăra din farmacii fără prescriptie medicală, având un preţ recomandat de 20 RON.

Citeste si:

Tags: , , ,

Leave a Reply