|

Muzeul Ferrari de la Maranello

Cel mai cunoscut muzeu din lume dedicat iubitorilor de Formula 1 îsi deschide larg portile si pentru vizitatorii din România. Istoria bolidului cu un călut cabrat este acum accesibilă gratuit fanilor români prin intermediul Forza Rossa.  Astfel, toate persoanele care cumpără produse în valoare de peste 1.000 de lei de la Ferrari Store din Bucuresti vor primi un tichet care le asigură accesul gratuit în universul de la Maranello.

 Galeria Ferrari, amplasată la Maranello, a primit numai anul trecut peste 200.000 de oaspeti. Deschisă din 1990, aceasta este vizitată anual de sute de mii de oameni, curiosi să descopere istoria Ferrari chiar acolo unde ea se scrie de zeci de ani. Admiratorii mărcii găsesc aici nu doar unele dintre cele mai spectaculoase masini Ferrari construite vreodată, ci si o seciune dedicată exclusiv Formulei 1. Si Scuderia Ferrari are sediul la Maranello.

          De la înfiintarea ei, în 1929, de către Enzo Ferrari, la Scuderia Ferrari s-au construit continuu masini de curse si s-au pregătit piloti profesionisti. De-a lungul istoriei sale, Scuderia Ferrari a avut 15 campioni la Formula 1, înregistrând cel mai răsunător succes din toate timpurile si a participat la toate editiile Campionatului Mondial de F1, mai putin la una.

Hainele, accesoriile, machetele si celelalte produse îndrăgite de fanii Ferrari pot fi achizitionate de la Ferrari Store de pe Calea Victoriei nr. 1- 5 sau comandate de pe website-ul: www.ferraristore.ro.

 Despre Ferrari Store

Ferrari Store este cel mai mare din Estul Europei şi al doilea ca dimensiune de pe continent, după cel din Milano. Magazinul din Bucureşti se întinde pe o suprafaţă de 450 mp dispusă pe trei nivele, fiind dezvoltat de Studioul Iosa Ghini din Italia. Spaţiul este proprietate a Forza Rossa. România completează lanţul Ferrari Store din Roma, Veneţia, Milano, Londra, Barcelona, Atena, San Francisco, Miami, Macao şi Dubai.

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm contactaţi:

Anca Ionescu                                                                     Roxana Vâlcu

Echipa de PR                                                                   Forza Rossa

0040 747 501 016                                                          0040 722 515 631

Citeste si:

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply