|

HOT: Sriracha & Reteta “Dead Guy Sauce”

Vreti ceva picant? Pe www.huffingtonpost.com, Melanie Einzig recomanda sriracha: 200 grame ardei iuti taiati in bucati mari, 4 capatani de usturoi, 2 linguri sare de mare, 1 cana de otel alb din vin, 3 linguri zahar brun. Toate ingredientele, in afara de zahar, se lasa la marinat intr-un bol peste noapte, apoi se pun la fiert impreuna cu zaharul. Dupa 1-2 clocote, cand incepe sa scada, se raceste, apoi se pune in blender, iar sosul gros obtinut poate fi folosit la orice fel de carne, dupa gust.

De asemenea, Dead Guy Sauce: 3 cesti otet din cidru de mere, 1 ceasca zahar brun sau melasa sau sirop de artar, 1 ceasca ketchup picant, cate 1 lingurita de Tabasco, sare, pudra de ceapa, piper negru macinat si sos Worcestershire. Se pun toate in tigaie si se fierb la foc mic 30 minute, amestecand periodic. Cand sosul incepe sa se ingroase, se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca la temperatura camerei.

Citeste si:

Tags: , , , ,

Leave a Reply