|

Magazin Panasonic la Unirea Shopping Center

Primul magazin Panasonic, dintr-o nouă serie, a fost inaugurat  în centrul comercial Unirea Shopping Center. În cadrul evenimentului de deschidere a fost prezentată, în premieră pe piaţa din România, prima camera 3D pentru amatori din lume, modelul SDT 750.

Magazinul Panasonic vine cu un concept nou, care mizează pe interacţiunea consumatorilor cu produsele companiei şi urmăreşte să îi familiarizeze pe aceştia, în special, cu tehnologia 3D. Reprezentanţii Panasonic România se aşteaptă ca magazinul inaugurat astăzi să genereze vânzări, în următorul an, de aproximativ 1 milion de euro.

Investiţia în noul magazin se ridică la valoarea de 100.000 euro. Noua serie de magazine Panasonic, ce se lansează cu showroom-ul deschis în Unirea Shopping Center, va avea un design unitar şi exclusiv, inspirat din cultura japoneză. Până la finalul anului, alte zece magazine Panasonic vor fi lansate în Bucureşti şi în alte oraşe importante din ţară.

“Ne dorim ca noua serie de magazine să consolideze relaţia dintre brandul Panasonic şi publicul larg. De aceea, am ales să implementăm un concept care implică o interacţiune mai mare a consumatorilor cu produsele noastre“ a declarat Alexandru Mina, advertising&public relations manager Panasonic România.

În noul magazin vor fi comercializate: noua gamă de televizoare 3D, inclusiv cele cu conversie 2D -3D,  prima camera video 3D pentru amatori, noua serie de aparate foto Lumix, precum şi produse electrocasnice  (frigidere şi maşini de spălat) Panasonic.

În acelaşi context, Ştefan Ichim, country manager Panasonic România, a declarat ca cifră de afaceri a companiei în anul fiscal 2009 a însumat 55 milioane de euro iar în primul semestru al acestui an afacerile Panasonic au crescut cu 5%.

Prima cameră video 3D din lume destinată amatorilor vine din octombrie în magazine

Cel mai spectaculos şi aşteptat produs care se va regăsi în rafturile showroom-ului Panasonic îl reprezintă prima camera video 3D pentru amatori, prezentată, în premieră în România, în cadrul evenimentului de inaugurare.

Modelul HDC-SDT750 le permite utilizatorilor fără experienţă să înregistreze imagini 3D prin simpla ataşare a obiectivului 3D dedicat. Chiar şi fără obiectivul 3D, noua camera le oferă utilizatorilor posibilitatea de a obţine înregistrări video de calitate Full HD, datorită ultimelor tehnologii pe care le încorporează.

O dată cu inovatorul model SDT750, bazat pe sistemul 3MOS, utilizatorii vor putea să-şi creeze singuri propriile filme 3D ceea ce, până nu demult, era doar apanajul profesioniştilor. În combinaţie cu un televizor cu plasmă VIERA 3D şi un player/recorder Blu-ray DiscTM, camera SDT750 face posibilă oricând păstrarea şi vizionarea celor mai preţioase amintiri.

Camcorderul 3D Panasonic va avea un preţ de aproximativ 6.199 RON şi va fi comercializat de către retaileri de la începutul lunii octombrie.

Camera GH2 prezentată în premieră la noi în ţară

La doar o săptămână de la lansarea în premieră mondială la expoziţia Photokina, inovatorul model GH2 a fost adus şi în România, la deschiderea noului magazin Panasonic.

Noua DMC-GH2 poate fi controlată tactil într-un mod foarte uşor de intuit şi este echipată totodată cu cel mai rapid* indice de autofocalizare de numai 0,1 secunde. Componentele-cheie ale camerei, incluzând senzorul şi motorul de procesare a imaginilor, au fost reproiectate în totalitate din dorinţa de a obţine imagini spectaculoase, chiar şi la rezoluţie mare, cu detalii frumoase şi o gradaţie a culorilor foarte apropiată de realitate.

Pentru camerele digitale hibride, înregistrarea video nu mai este acum o funcţie suplimentară ci o opţiune aproape standard. Noul DMC-GH2 poate înregistra cu uşurinţă clipuri full HD la 1920×1080/60i, la calitate output de 60p. Înregistrările video de calitate cinematografică la 24p şi o rată de maximum 24 Mbps oferă imagini impresionante cu detalii foarte expresive. Mai mult, datorită modului Cinema (nou introdus ca opţiune la modul Film) filmele înregistrate în 24p au o gradaţie superioară a culorilor.

Noul obiectiv 3D este primul de acest gen dezvoltat în întreaga lume şi permite nu doar vizualizarea în trei dimensiuni ci şi înregistrarea 3D. Imaginile surprinse cu DMC-GH2 pot fi vizualizate pe orice televizor Panasonic VIERA cu rezoluţie dinamică HD. Utilizatorul trebuie doar să insereze cardul SD pe care sunt stocate înregistrările, în VIERA Image Viewer (un slot pentru memorii SD) sau să le transmită prin cablu opţional HDMI direct pe televizor. Cu ajutorul 3D Image Viewer, pot fi vizionate imaginile 3D capturate cu DMC-GH2, pe un televizor 3D Panasonic.

Despre Panasonic

Panasonic Corporation cu sediul la Osaka, Japonia, renumită pentru produsele sale sub marca Panasonic, este lider internaţional în dezvoltarea şi fabricarea de produse electronice pentru o gamă variată de clienti, afaceri şi cerinţe industriale. Compania ocupa locul al treilea în indexul Fortune 500 Electronics & Electrical Equipment.

Reprezentantul Panasonic pe piaţa locală este Panasonic Marketing Europe – Surcursala Bucureşti, România.

Mai multe informaţii despre Panasonic puteţi gasi la:  www.panasonic.net şi    www.panasonic.ro

Citeste si:

Tags: , ,

Leave a Reply