|

O masa in Toscana /PREMII pentru povesti culinare!

Daca vreti sa …gustati Paradisul pe Pamant, trebuie sa incercati Toscana. Asta face si Ruth Rogers, autoarea mai multor (7) carti de gastronomie italiana si co-proprietara unui restaurant londonez, The River Cafe (cealalta fondatoare, Rose Gray, a disparut anul trecut), unde, de mai bine de doua decenii, exerseaza retetele italiene. Huffingtonpost.com a surprins-o delectandu-se cu toate darurile naturii la Val d’Orcia, impreuna cu sotul, cei cinci copii si unii dintre numerosii lor nepoti. Intrebata care e chintesenta mancarii toscane, ea a raspuns: fasole Borlotti, o bucata de carne cu putina lamaie, bruschette cu salsa verde, paste de casa (gnocchi), ulei de masline, rosii uscate la soare si, evident, un pahar de Chianti! Experienta personala a lui Bucatarescu confirma din plin aceasta afirmatie…

Rog cititorii sa povesteasca aventurile lor culinare din asemenea locuri pitoresti: cele mai interesante comentarii vor fi premiate cu seturi de carti de gastronomie si vinuri de la lifestylepublishing.ro.

Citeste si:

Tags: , , , , , , , , , ,

6 Responses for “O masa in Toscana /PREMII pentru povesti culinare!”

  1. Feliz says:

    Bucataresculeeee! Termina… :(

  2. Bucatarescu says:

    Dupa un mic dejun austriac, ar merge o masa in stil toscan, nu?

  3. Feliz says:

    daaa… si tot pe terasa la Residence ;)

  4. Bucatarescu says:

    Cum ar fi sa ai biroul acolo, sus, pe terasa?!?

  5. Alice says:

    Pai, vara e pe sfirsite, Toscana-i departe si nu se vede niciun loc pitoresc la orizontul nebulos al improbabilelor calatorii viitoare. Poate din amintiri…

  6. Bucatarescu says:

    Eu am fost o singura data in Toscana, la inceputul lui octombrie, si era o toamna caldicica, superba…

Leave a Reply