|

4 x Diverta: Evenimente, jocuri, provocari

Marcellino – Atelier de creatie masti venetiene

Diverta incurajeaza creativitatea copiilor isteti! Vino impreuna cu copilul tau la un Atelier de Creatie si stimuleaza-i imaginatia!

Ce-ti vine in minte cand te gandesti la Carnavalul de la Venetia? Cu siguranta iti inspira culoare, bucurie, dans.Vino sa cream impreuna o atmosfera de carnaval si sa invatam de la Marcellino cum sa facem o masca venetiana.

Intrarea libera!

Diverta Baneasa, Sambata 23.10.2010, Ora 18.30

Invata ,Firmware si Software Design

Sunteti invitati sambata, 23 octombrie la prezentarea de carte “Invata ,Firmware si Software Design” (Editura Complement Control) tinuta de autorul canadian O G POPA.
In timpul expunerii, autorul va destainui care sunt cerintele angajatorilor din Canada, USA si EU din punct de vedere tehnic/IT, precum si metodele/caile potrivite pentru a va atinge telurile intr-o cariera in strainatate. In partea a doua, autorul va prezenta instrumentele/programele necesare pentru a se lucra profesional in dezvoltarea hardware, firmware si software, dupa care va face o demonstratie practica a utilizarii codului-sursa ED5RV0110 atasat cartii IHFSD.

Sambata 23.10.2010, Diverta Plaza Romania, Ora 18.30

Hu Hu….Bu Ha Ha Halloween-ul a venit in Diverta din  Baneasa Shopping City!

Te asteptam in singura seara din an cand spiritele rele ies in oras! Vino impreuna cu parintii si hai sa alungam toate vrajitoarele si liliecii! Facem lumina cu  lanterna-bostan, pe care poti sa o sculptezi chiar  tu. Iti punem la dispozitie costume si incepem Carnavalul Halloween! Avem intrecerea de maturi, pictura pe fata si o piesa de teatru surpriza!

Evenimentul este  numai pentru copiii curajosi care nu se tem de spirite!

Premii garantate!

Intrarea este libera! Diverta Baneasa, Duminica 31.10.2010, Ora 18.30

Vanzatorul de cultura

Pe 31 octombrie avem meci important! Antrenorul este Leon Magdan.

La mijlocul terenului sunt Cultura generala si Spectatorii curiosi. Meciul se anunta a fi plin de pase culturale si dribling-uri spirituale. Scorul va fi un ofsaid de la rutina zilnica!

Intrarea este libera!

Asa cum v-am obisnuit, ne vedem in ultima duminica a fiecarei luni la Vanzatorul de cultura, aflat deja la a cincea editie in Diverta!

Diverta Plaza Romania

Duminica,31.10.2010

Ora 18.30

Citeste si:

Tags: , ,

Leave a Reply