|

Al doilea premiu KIDIBOO!

TARTINE SURPRIZA CU KIDIBOO  SI STRUGURI- Luciana Popescu

Ingrediente: cubulete Kidiboo, ardei gras rosu, marar, boabe de strugure.

Prepararse: Cel mai important e sa-l antrenezi pe copil in prepararea lor! Astfel, esti sigura ca le va si manca pana la urma! De pilda, fetitei mele ii plac enorm strugurii. Fiind toamna, putem aduce struguri de la tara cam pana la inceputul lui noiembrie, fiindca bunica are mai multe soiuri in gradina. Noi folosim paine integrala si intindem Kidiboo pe fiecare felie, apoi chemam copilul si o lasam sa le decoreze cum vrea ea, folosind jumatati de boaba de trugure, “liniute” de ardei rosu, fire de marar si tot ce mai gaseste ea prin bucatarie. De pilda, chiar gem! O data, ne-a facut portretele tuturor! Alta data, a incercat sa deseneze pe tartine personaje din desenele animate. …Cert e ca, de fiecare data, a mancat asemenea tartine, fiindca erau facute de mana ei!

…..Alimentaţia este foarte importantă în procesul de dezvoltare al copilului, dar copiii sunt copii şi sunt tare mofturoşi atunci când vine vorba de mâncare. Lasa-ţi imaginaţia să se joace şi oferă-i copilului tău gama Kidiboo, brânză topită şi batoane de mozzarella bogate în calciu şi vitamina A.

Trimite-ne pe adresa office@bucatarescu.ro o scurtă amintire culinară cu copilul tău şi/sau trimite-ne o reţetă simplă pentru copii realizata cu brânză topită sau mozzarella.În urmatoarele doua zile de marţi şi vineri  poţi câştiga pentru copilul tau unul dintre cele 4 pachete cu produse Kidiboo în valoare de 50 de RON. Durata concursului: 14-29 octombrie 2010.

Fiecare premiu delicios, asa cum a castigat si LUCIANA, consta in:

4x creme de branza Apetito smantana 150g

4x branza topita Kidiboo 100g

4x batoane de mozzarella Kidiboo 80g

INCA UN PREMIU VA FI ANUNTAT AZI!

Citeste si:

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply