|

Casuta din branza / Primul premiu KIDIBOO

CASUTA KIDIBOO – Alina Bratu

Copilul meu e mofturos! De aceea, ca sa-i fac pofta de mancare, trebuie mereu sa inventez ceva nou.Din felii de paine pe care am aplicat crema de branza si bastonase din ardei verde facem peretii unei casute. La colturi, punem stalpi din mozzarella. Tot asa, grinzile acoperisului (sprijinite si in cateva scobitori). In jurul casutei, facem un gardut din patratetele de branza topita Kidiboo, separate de morcovi fierti. In gradina, sunt multe rosioare cherry. Apoi, chemam copilul la masa si demontam casuta bucatica cu bucatica, mancand cu totii ca sa-i facem pofta. Reteta functioneaza!

Trimite-ne pe adresa office@bucatarescu.ro o scurtă amintire culinară cu copilul tău şi/sau trimite-ne o reţetă simplă pentru copii realizata cu brânză topită sau mozzarella.În urmatoarele doua zile de marţi şi vineri  poţi câştiga pentru copilul tau unul dintre cele 4 pachete cu produse Kidiboo în valoare de 50 de RON. Durata concursului: 14-29 octombrie 2010.

ALINA A castigat un premiu delicios care consta in:

4x creme de branza Apetito smantana 150g

4x branza topita Kidiboo 100g

4x batoane de mozzarella Kidiboo 80g

Citeste si:

Tags: , , , , ,

2 Responses for “Casuta din branza / Primul premiu KIDIBOO”

  1. liana10 says:

    Felicitari, Alina!

  2. Alice says:

    Ingenios! Dar, daca trebuie sa recurgi de multe ori la astfel de inventii, te sfatuiesc sa stringi material pentru o expozitie inedita, fiindca e pacat sa se piarda (adica doar sa fie mincate de copilul cel mofturos) asemenea exponate.

Leave a Reply