|

Concurentii de la DANSEZ PENTRU TINE / Galerie FOTO

Paula Seling, Adela Popescu, Nicola, Doiniţa Oancea, Răzvan Fodor, Bogdan Vlădău (fostul iubit, inainte de Marius Moga!, al prezentatoarei Iulia Vantur), Jorge şi Octavian Strunilă au acceptat să intre în competiţia deloc uşoară de la “Dansez pentru tine” pentru a încerca să împlinească un vis.

Repetiţiile au început deja, perechile se tatonează, coregrafii testează limitele elevilor lor, sălile de dans deja vibrează. Pe 15 octombrie, “Dansez pentru tine” deschide ringul pentru eleganţă, spectacol, stiluri noi de dans şi oameni de nota 10.

Adela Popescu, actriţa din serialul “Iubire şi onoare” de la Acasă, va dansa alături de Lică Alexandru (20 de ani, Timişoara) pentru ca cei doi fraţi ai lui să aibă un viitor bun. Mama lui Alex, Mariana, a avut o viaţă extrem de încercată. A fost dată de mică la orfelinat, a întâlnit doar bărbaţi care au părăsit-o sau au maltratat-o fizic şi psihic. A avut o viaţă presărată numai cu lipsuri şi mutări dintr-o locuinţă în alta, fără a avea vreodată un cămin al ei. Dar ea nu s-a lăsat pradă deznadejdii, a luptat şi a mers mai departe pentru cei trei copii ai ei.

Paula Seling a intrat în competiţia “Dansez pentru tine” ca să fie alături de Tudor Moldoveanu (18 ani, Bucureşti) în visul lui de a-i mulţumi mamei sale pentru toate sacrificiile făcute pentru el şi a-i împlini dorinţa de a avea o locuinţă doar a lor, un cămin la care a visat mereu şi pe care nu l-a avut niciodată.

Nicola a răspuns pozitiv provocării “Dansez pentru tine” pentru a-l susţine pe partenerul său, Ştefan Giurea (35 de ani, Brăila) să treacă peste drama pe care o trăieşte şi să-şi ajute băiatul grav bolnav, diagnosticat cu distrofie musculară progresivă Duchenne.

Doiniţa Oancea, actriţa care joaca rolul Minodorei în serialul “Moştenirea“, de la PRO TV, îi este alături lui Claudiu Petrişor Apostu (21 de ani, Braşov) care doreşte să-şi ajute familia numeroasă pe care o are. Tatăl lui Claudiu provine dintr-o familie numeroasă, cu 13 fraţi, dintr-un sat din judeţul Iasi, el fiind cel mai mare dintre fraţi.

Răzvan Fodor, actorul din serialul “Iubire şi onoare”, a intrat în concurs pentru Lena Rădulescu (29 de ani, Constanţa) a cărei mamă este într-un cărucior cu rotile. Lena şi-a dorit mereu să lupte pentru mama ei şi visul său devenise un ţel comun şi pentru iubitul ei. Acesta, din păcate, a fost unul dintre cei 12 militari care şi-au pierdut viaţa în accidentul aviatic de la Aerodromul Tuzla.

Fotomodelul Bogdan Vlădău face pereche cu Ana Maria Iordan (19 ani, Bucureşti) care visează să-l poata ajuta pe tatăl ei vitreg grav bolnav, care s-a sacrificat întotdeauna pentru ca ea sa aibă o viaţă bună.

Octavian Strunilă luptă în ringul emoţiilor alături de Ella Dumitru de 17 ani, din Hunedoara, pentru a-şi ajuta mama, tatăl adoptiv şi bunica să uite viaţa de coşmar pe care au avut-o.

Jorge face pereche în ringul visurilor cu Liliana Mitu (23 de ani, Constanţa) care îşi doreşte să-şi ajute familia să aibă o viaţă mai bună, chiar dacă ea de multe ori s-a simţit părăsită de toţi.

Mai multe informatii despre acest sezon al emisiunii: www.protvmagazin.ro

Citeste si:

Tags: , , , , , , , , ,

Leave a Reply