|

CONCURS: Castiga 2 Gratare Arizona de la CampingGrill.ro + Rucsac de picnic complet echipat

Participarea entuziasta la primele doua concursuri CampingGrill.ro organizate de Bucatarescu a determinat …dublarea premiilor la a treia editie a concursului. Astfel, de aceasta data, se vor acorda 2 PREMII, fiecare constand in cate un Gratar Arizona (in valoare de 248 lei  fiecare ) cu cate un set complet de accesorii (vezi foto). De asemenea, se va acorda si un PREMIU SPECIAL – rucsac complet echipat (inclusiv termos de inox, in valoare de 41 lei) pentru 4 persoane care vor sa mearga la un picnic cu barbecue! (in valoare de 203 lei)!

TEMA concursului este RETETE DE TOAMNA LA GRATAR, fiindca, nu-i asa, e anotimpul pastramei …dar nu numai! Va lasam toata libertatea de a improviza, pentru ca gatitul in familie sau alaturi de prieteni nu este doar o mare bucurie, ci si o forma aparte de libertate! Retetele (insotite de numarul de telefon si de numele concurentilor in clar) se trimit la office@bucatarescu.ro pana pe 31 octombrie 2010!

Gratarul Arizona – un gratar rotativ, care functioneaza cu carbune – este unul extrem de practic.Are o structura simpla si stabil din otel inoxidabil si este usor de manevrat si de intretinut incat nu e neaparata nevoie sa mergi cu el pentru a-l folosi in gradina casei de vacanta: merge perfect in minimum de spatiu, de pilda pe terasa proprie! Gratarul este reglabil pe inaltime si este dotat cu lant si inel de siguranta. Diametrul suprafetei de gatit este de 39 centimetri, inaltimea este de 150 centimetri, iar greutatea totala este de 6 kg, ceea ce il face extrem de usor de manevrat. Premiul presupune si un set de accesorii de gatit din  inox cu maner de lemn, un gratar special pentru peste si o eficienta perie de curatat.

Rucsacul pentru un picnic de 4 persoane contine, pe langa termosul de inox de 0,5 litri, tot arsenalul necesar organizarii unui barbecue la iarba verde: cate 4 cutite, furculite si linguri din inox, 4 farfurii, 4 pahare de vin cu picior, 1 briceag cu desfacator de sticle, cutit si tirbuson, 1 tocator de lemn (pentru pregatit carnea si legumele sau feliat painea), 4 servete din material textil, 1 cutit pentru branza si unt, 1 suport de un, 1 suport pentru condimente si 1 buzunar detasabil pentru sticla sau termos.Practic, nu mai ai decat o singura grija: sa alegi cele mai savuroase ingrediente pentru un picnic memorabil! Nu uitati, avem 2(doua) astfel de premii!!!

Mai multe informatii despre gratarele Enders, dar si despre gratarul american cu afumatoare Big Green Egg, incalzitoarele de terasa, articole de camping, lazi frigorifice si diverse accesorii la CampingGrill.ro. Comenzi: 0728 TERASA (83 72 72).

Citeste si:

Tags: , , , , , , ,

8 Responses for “CONCURS: Castiga 2 Gratare Arizona de la CampingGrill.ro + Rucsac de picnic complet echipat”

  1. popa says:

    Acum ca a venit toamna si s-a facut mustul ce ar merge mai bine ca o pastrama facuta pe gratar ?

  2. soptelea elena says:

    pastrama de oaie si un pahar de must

  3. Pastrav la gratar says:

    Timp de preparare:
    50` (complexitate redusa)

    Ingrediente:
    1 kg. pastravi, ulei, lamiie, sare

    Mod de preparare:
    Pestele se curata, se spala, se sareaza si se usuca. Se unge cu ulei si se inveleste in hirtie de pergament. Se frige pe gratar. Cind este gata se scoate din hirtie.

  4. andreea ivan says:

    Pieptul de pui la gratar este indispensabil, Ingrediente:
    piept de pui ,sare, piper dupa gust, boia de ardei iute,10 gr de unt pentru asezonat.
    Pieptul de pui se taie fille. Se bate pentru a rupe fibra. Se condimenteaza dupa gust. Se aseaza pe gratarul incins. Nu se foloseste ulei sau unt pentru prajit. Daca gratarul este suficient de incins, carnea nu se va lipi. Se lasa maxim 2 minute pe o parte si maxim 1 minut. pe cealalta parte. In acest fel veti obtine o carne moale si zemoasa. Dupa ce carnea a fost luata de pe foc se poate asezona cu putin unt.

  5. stanciu adelina says:

    CIUPERCI CU BRANZA FETA LA GRATAR
    Ingrediente:

    * 4 palarii de ciuperci mari
    * unt
    * 4 catei de usturoi
    * o bagheta de paine
    * ulei de masline
    * branza Feta

    Mod de preparare:

    Frige pe gratar 4 palarii de ciuperci mari, cu lamele in jos. Dupa cinci minute, intoarce-le si unge-le cu unt, presara cate juma-tate de catel de usturoi zdrobit si cateva ramurele de cimbru.

    Frige apoi ciupercile pe gratar inca 5-10 minute. Taie o bagheta de paine felii subtiri, unge-le cu putin ulei de masline si pune-le pe gratar pana se rumenesc.

    Serveste ciupercile pe feliile de paine, cu bucatele de branza Feta si rosii tocate.

  6. popa says:

    Salata de vinete facuta din vinete coapte pe gratar este cea mai gustoasa,la fel si pentru zacusca.
    Adevarul este ca tot ce faci pe gratar are un gust deosebit[mici,fripturi,pastrama,etc.].

  7. Andrei ion says:

    Pieptul de pui la gratar este indispensabil, Ingrediente:
    piept de pui ,sare, piper dupa gust, boia de ardei iute,10 gr de unt pentru asezonat.
    Pieptul de pui se taie fille. Se bate pentru a rupe fibra. Se condimenteaza dupa gust. Se aseaza pe gratarul incins. Nu se foloseste ulei sau unt pentru prajit. Daca gratarul este suficient de incins, carnea nu se va lipi. Se lasa maxim 2 minute pe o parte si maxim 1 minut. pe cealalta parte. In acest fel veti obtine o carne moale si zemoasa. Dupa ce carnea a fost luata de pe foc se poate asezona cu putin unt.

Leave a Reply