|

Daca Bucurestiul ar fi o masa imensa… /CONCURS City Taste (22-29)

Daca Bucurestiul ar fi o masa imensa, ce mancaruri ai vrea sa se regaseasca pe ea la acest festin? Din ce tari? Ce arome? Ce gusturi?

MIHAELA SUSANA BAIDOC

Mi-as dori sa servesc tot feluri de spaghete cu diferite sosuri din Italia…sunt delicioase……prajituri turcesti deoarece au arome bune si sunt foarte dulci….cine nu si-ar dori sa serveasca minunatele baclavale turcesti….Sa nu uitam de savurosii carnati traditionali Romanesti, caltabosul , toba, drobul de miel…

IONUT PASCU

Daca Bucurestiul ar fi o masa imensa as dori sa fie plin cu salata Boeuf,mititei,sarmalute in foi de vita de vie acompaniate de o mamaliguta facuta in stil romanesc,chiftelute,piure de cartofi,carnaciori.spaghete.

CLAUDIUS BOACA

As dori ca la acest festin sa fie o multitudine de feluri de branzeturi. Toate branzeturile frantuzesti in primul rand!

SORIN BOTA

Mi-e greu sa aleg dintre atatea tentatii! Mi-ar placea sa fie multa mancare mediteraneana, cu vinuri din Provence, dar, uneori, sa gasesc mancare orientala de calitate. M-am saturat de falsurile din bucatariile restaurantelor bucurestene! Dincolo de toate, insa, as vrea sa ma reintalnesc cu bucatele romanesti adevarate, cele pe care le gustam in copilarie, pe masa bunicilor: sarmalute in foi de vita cu smantana, muschi de porc impanat, salata de vinete, o oala mare cu ciorba de fasole cu tarhon, dar si dulciuri traditionale, neaparat un cozonac mare, aburind.

ADRIAN ADAM

Stie cineva unde as putea gasi mancare japoneza autentica? Ma rog, eu stiu un restaurant foarte laudat, dar am inteles ca acolo totul costa enorm. Daca s-ar putea, as vrea sa pot gusta mancare japoneza la pret de …mancare chinezeasca!

MIHAI (?)

1.sarmalute ca in Ardeal
2.salata tabouleh
3.salata de boeuf
4.spaghete carbonara
5.negrese(prajitura)

LORENA LUPU

Bucureştiul este un imens tort etajat in culorile curcubeului. Jos de tot, e un etaj cu glazură albastră-închis, crocantă şi rece ca un cartier cu oameni săraci. Urmează o zonă intermediară – etajul de blocuri cu spaţii verzi şi locuitori modeşti. Poate cea mai sănătoasă. Ne imaginăm un etaj cu cremă mentolată, înviorătoare. Mai sus, e etajul galben, al haurului şi al ostentaţiei. Cremă de lămâie. Peste ostentaţie, vine etajul portocaliu. Prietenii ştiu de ce. Iar nivelul final, roşu – un delicios topping de fructe de pădure – e cerul bucureştean împestriţat de poluare.

CRISTINA FLESARU

In primul rand,bucuresti este capitala romaniei,deci,logic ar fi sa ne facem reclama la produsele noastre pur romanesti care sunt cele mai delicioase!in primul rand sarmalute in foi de vita si varza,mamaliguta,smantana,o fasole cu ciolan afumat cu varza acra,salata boeuf,chiftelute,placinta cu branza,`pomana porcului`,tochitura,ciorba de pasare,carnati romanesti ca la mama acasa,toate acestea stropite cu un vin rosu fiert cu piper si scortisoara,sau o tuica romaneasca fiarta!cred ca asta ne-ar trebui doar suntem romani!macar noi sa fim romani!

City Taste este un pachet de vouchere, fiecare avand o valoare de 25 lei. Valoarea pachetelor City Taste difera in functie de numarul de vouchere pe care vrei sa le folosesti – Ai de ales intre pachetul de 10 vouchere cu o valoare de 250 lei, cel de 20 de vouchere cu valoare de 500 de lei si pachetul care contine 30 de vouchere cu valoare de 750 de lei. Pachetele City Taste costa intre 35 si 60 de lei. Astfel, pentru doar 50 de lei, vei primi GRATUITATI in valoare de 500 lei!

City Taste arata ca un pachet elegant cu cecuri si este valabil timp de patru luni.

Poti plati cu voucherele City Taste in peste 50 de restaurante. Este important de stiut ca discounturile nu se aplica pentru bauturi. Se poate folosi doar un voucher pentru fiecare masa, asa ca poti manca in oras foarte des in decursul celor 4 luni, adunand astfel gratuitati in restaurante chic din Bucuresti.

CITY TASTE ofera ca premii 10 PACHETE cu cate 20 vouchere de 25 lei. Valoarea totala a fiecarui pachet – 500 lei!

Citeste si:

Tags: , , , ,

5 Responses for “Daca Bucurestiul ar fi o masa imensa… /CONCURS City Taste (22-29)”

  1. flesaru cristina says:

    in primul rand,bucuresti este capitala romaniei,deci,logic ar fi sa ne facem reclama la produsele noastre pur romanesti care sunt cele mai delicioase!in primul rand sarmalute in foi de vita si varza,mamaliguta,smantana,o fasole cu ciolan afumat cu varza acra,salata boeuf,chiftelute,placinta cu branza,`pomana porcului`,tochitura,ciorba de pasare,carnati romanesti ca la mama acasa,toate acestea stropite cu un vin rosu fiert cu piper si scortisoara,sau o tuica romaneasca fiarta!cred ca asta ne-ar trebui doar suntem romani!macar noi sa fim romani!

  2. lorena says:

    Errata: *etajat, în. Vă rog, corectaţi un biet om năuc.

  3. cris says:

    Daca Bucurestiul ar fi o masa imensa, pe ea as vrea sa se regaseasca numai specialitati cu specific romanesc:un lac imens in mijloc din bors cu leustean, poduri de sarmalute garnisite cu smantana, ghirlande de carnati, caltabosi, cotlete de porc si sunci afumate atarnate ca la mama acasa, zacusca, piftie si muraturi, placinte “poale-n brau” si printre toate, mandru ca Dambovita, sa curga vinul rosu si dulce de Murfatlar…

  4. BAIDOC MIHAELA says:

    cine e catigatorul sau cine sunt castigatorii???

  5. Bucatarescu says:

    Am publicat lista pe 1 noiembrie. O reluam:
    1.Doina Butman

    2.Sorin Bota

    3.Dan Diaconu

    4.Lorena Lupu

    5.Gelu Popa

    6.Mihaela Dragnea

    7.Alin Constantiniu

    8.Delia Vladulescu

    9.Mihai Stanciu

    10. Andrei Popa

Leave a Reply