|

Glorifying The Body by DRAGOS CRISTESCU

Dragos Cristescu, marele fotograf prieten al site-ului nostru, se tine de cuvant si revine cu un nou pictorial de autor. De aceasta data, artistul pune accent pe plasticitatea liniilor corporale, pe forta de sugestie a limbajului trupului. De aceea, poate, lucreaza in alb-negru si pune o patina specifica, aproape vintage, compozitiilor sale. Portretul este eliminat deliberat din strategia de expunere, iar personajul masculin introdus spre final nu reprezinta decat un element de compozitie, un “suport” al imaginii feminine.

Copyright: Bucatarescu.ro. Reproducerea pictorialului se face doar cu acordul explicit al lui Bucatarescu.ro si este permisa doar partial (maximum 30%), cu obligativitatea mentionarii explicite si functionale a linkului www.bucatarescu.ro.

Citeste si:

Tags: , , , ,

2 Responses for “Glorifying The Body by DRAGOS CRISTESCU”

  1. alina says:

    Fotografiile sunt absolut superbe, imi plac foarte mult si cele cu bijuterii.Se apropie insa ziua de nastere a unei persoane foarte speciale din viata mea care este mare amator de asa ceva si as vrea sa gasesc un album cu nuduri artistice preferabil numai cu nuduri feminine si nu stiu unde sa ma duc.Pe net pe librariile online, nu am gasit.Daca ma puteti ajuta cu un sfat sau cu un pont, v-as fi recunoscatoare.PS:Dragos Cristescu are vreun album de genul publicat?Multumesc

  2. Bucatarescu says:

    Dragos Cristescu nu a publicat inca un album, dar cred ca ai putea gasi ceva interesant la Libraria NOI de la Sala Dalles sau in reteaua magazinelor Diverta, de pilda senzationalul album al fotografului Helmut Newton scos de Taschen.

Leave a Reply