|

Kandia – rasfatul total

Dincolo de gustul plăcut, de atingerea fină, catifelată, ciocolata este un deliciu al simţurilor, o plăcere inegalabilă care în lumea feminină poartă denumirea de „răsfăţ”.

Kandia iubeşte şi răsfaţă femeia pentru tot ceea ce reprezintă ea: frumuseţe, senzualitate, sensibilitate. Din toamna aceasta, Kandia vorbeşte despre femei şi despre plăcerile şi bucuriile acestora.

Mai mult decât atât, „ciocolata cu dragoste” te ispiteşte să îţi acorzi un moment de răsfăţ, să uiţi de orice griji, dar să nu uiţi de tine. Kandia nu este o plăcere trecătoare, este răsplata la final de zi pentru reuşitele obţinute, este mulţumirea de sine pentru grija şi atenţia cu care desăvârşeşti orice lucru, pentru perseverenţa şi încăpăţânarea de a fi mereu perfectă în orice zi, zi de zi.

Pentru că multe lucruri sunt trecătoare, Kandia a strâns un pic din dulceaţa vieţii, din surâsul tău cald şi din prospeţimea fiecărei dimineţi şi le-a adăugat în conţinutul ciocolatei. Astfel, din această toamnă vei putea găsi noile sortimente de Kandia Amăruie cu Cremă de Cafea, Kandia Amăruie cu Cremă de Lămâie Verde, Kandia cu Căpşuni (dezvoltată pe baza fostei reţete de Kandia cu fragi), precum şi varianta îmbunătăţită de Kandia cu Caramel.

Tot cu această ocazie, Kandia a lansat şi batonul de ciocolată Kandia Amaruie cu cremă de Cafea, precum şi Kandia Amăruie cu cremă de zmeură.

Răsfăţul gustului oferit de Kandia vine din untul pur de cacao, ingredientul care duce la topirea atât de plăcută a ciocolatei. Prin abundenţa de cacao ce se revarsă în valuri fine şi delicioase, Kandia oferă plăcerea totală a ciocolatei.

„Kandia a vorbit dintotdeauna femeilor într-o manieră nonconformistă, portretizând femeia puternică, îndrăzneaţă şi sigură pe sine. A inceput cu o abordare senzuală, dominantă, dar s-a maturizat ca brand, un brand pe care dorim ca femeile să nu-l mai considere ca fiind un „pretext”, spune Gabriela Munteanu – Activation Manager şi interim Marketing Manager, Kandia Dulce.

Citeste si:

Tags: , ,

Leave a Reply