|

LOREDANA: ”Cel mai seducator organ al unui barbat este creierul”

Loredana Groza nu o face pur si simplu. O face “lata si profund`”, adica 3D.  Ca o diva care isi merita renumele, frapeaza prin povesti de pus in rama , dar si prin discutii libere despre sex, orgasm, clitoris si tot felul de organe (seducatoare, in principiu). De la “Sexting” citire, deloc intamplator!

PLAYBOY: Chiar crezi ca orgasmul vaginal e un mit?

LOREDANA: Cred ca orgasmul e o stare deo­sebita, o transa pe care barbatii si femeile trebuie sa o atinga, e  Nirvana.

PLAYBOY: Nu o inghetata Nirvana!

LOREDANA: E mai dulce ca o inghetata, basca nu ingrasa! Nu e obligatoriu, insa, sa existe contact sexual ca sa ai orgasm.

PLAYBOY: Barbatii cred ca zic ca aberam acum…

LOREDANA: Hai sa nu-i punem pe toti intr-o oala! Sa le dam o sansa celor care chiar stiu despre ce vorbim.

PLAYBOY: Ce este “limerence” si cum o depistezi?

LOREDANA: Limerence este un neologism, un cuvant inventat de o psiholoaga in anii ’70, este un fel de stare de dragoste, care nu este nici dragoste, nici crush, nici flirt, nici infatuare. E ca un virus care iti da impresia ca esti indragostit. Cand am scris cantecul Limerence, impreuna cu Jeremy Adelman, mi-am imaginat o fata mergand in cluburi in fiecare noapte, dependenta de starea de limerence.

PLAYBOY: Din cartea ta, Sexting, deduc ca ai stat un an in celibat…

LOREDANA: Poate chiar mai mult, daca ma gandesc bine la perioada mea de «calugarie». Exact in perioada in care trebuia sa fiu in plina actiune!  Am luat hotararea sa ma despart de prietenul meu, sa nu ma mai complic in alta relatie, ci sa incerc sa ma gasesc pe mine….

…Mai multe intrebari si raspunsuri provocatoare in PLAYBOY Octombrie

www.playboyromania.ro

Citeste si:

Tags: , , , ,

Leave a Reply