|

OZANA – cea mai dezinhibata femeie din Romania

OZANA BARABANCEA este colega mea din juriul emisiunii NEXT DIVA de pe Euforia TV. O cunosc de o luna si ceva si am ajuns la o concluzie soc: nu e doar cea mai prietenoasa  vedeta de la noi, ci si cea mai dezinhibata femeie din Romania, Artist total, Ozana canta la Opera, a facut isrorie in music hall-ul “Chicago”, dar o simt cel mai aproape de jazz. De fapt, poate canta aproape orice si – atentie! – nu face playback. Cand filmam pe platou, nu stii niciodata cand vocea ei irumpe si ne lasa pe toti cu gura cascata. Ozana este si mama a doi copii pe care ii creste singura, dar asta nu o impiedica sa-si continue proiectele. Intre aceste proiecte, sfidand conventiile si prejudecatile, se numara si fotografia artistica.Ozana a pozat deja nud (vedeti galeria foto anexata!), dar promite ca nu se va opri aici. Voi reveni cu un interviu cu artista si, poate, destul de curand, cu un pictorial cum nu va puteti imagina!

Citeste si:

Tags: , , , , , ,

4 Responses for “OZANA – cea mai dezinhibata femeie din Romania”

 1. Gabriela says:

  O cunosc pe Ozana din relatarile fiului meu, care ii este elev la Scoala Populara de Arta din Bucuresti. Intr-adevar, din ce-mi spune Andrei, este plina de viata si foarte talentata.

 2. razvan says:

  da , frumoasa fata

 3. Manu-ka says:

  O cunosc de atata vreme pe Ozana incat as putea spune ca e o vesnicie. este un om mult prea deosebit incat nu exista cuvinte minunate in a o descrie!
  Iti da energie, te face sa indraznesti si pur si siplu e o prezenta remarcabila!!!!!!
  manu-ka

Leave a Reply