|

Ultimele retete KIDIBOO (41-43)

APERITIV “VISINE” & “CIRESE” – Alina Vacaru

Ingrediente

1 sfecla rosie fiarta

100 g branza topita Kidiboo

2 oua fierte

2 catei de usturoi

Sare

Maioneza

1 file de la un hering mic

Pentru decor

Tulpini  de patrunjel verde

Preparare

50 g branza topita Kidiboo se da prin razatoare impreuna cu sfecla rosie ,cu oul fiert ,usturoiul se piseaza,se potrivestede sare si se adauga maioneza in compozitie cat sa devina usor de prelucrat.Din acesta compozitie se modeleaza , bilutele de marima unor visine mai mari,in interiorul lor asezam bucati mici de file de hering.Le asezam pe un platou. 50 g  branza topita Kidiboo se da prin razatoare impreuna cu oul fiert,se adauga usturoiul pisat,sare,maioneza si se modeleaza bilute de marimea unor cirese,in interiorul lor asezam bucati mici de hering..Pentru a capata culoarea portocalie daca doriti puteti adauga in compozitie un morcov fiert. Coditele visinelor le vom face din tulpini de patrunjel verde.

Pofta buna!

BAGHETE CU SFECLA – Alina Vacaru

Ingrediente
1 bagheta
1 legatura marar
5 linguri maioneza
6 catei usturoi
3 sfecle rosii mici
cateva prune uscate
3 morcovi
branza topita Kidoboo dupa preferinta

Mod de preparare

Bagheta se taie in 4 parti pe lungime.Toate cele 4 felii se ung cu un strat subtire branza topita      Kidiboo.Mararul se introduce la blender cu 2 linguri maioneza si un catel usturoi. Dupa maruntire se intinde pe prima felie de bagheta,pest ecrema de branza Apetito cu somon.
Morcovul se introduce si el la blender impreuna cu 2 linguri maioneza si un catel usturoi. Pasta rezulata se intinde pa a doua felie de bagheta.Sfecla se introduce in blender impreuna cu prunele,usturoiul si maioneza.
Pasta obtinuta se intinde pe a treia felie de bagheta..Asezam felia cu verdeata,peste ea cea cu morcov ,apoi cea cu sfecla rosie si in final cea simpla.
Invelim in folie alimenara si lasam la frigider cateva ore.Dupa ce o scoatem de la frigider o taiem in felii de 2,3 cm.

SURPRIZE CU KIDIBOO – Anca Dumitru

Cum o sa mai conving pe fetita mea sa manance? E mofturoasa si trebuie mereu sa inventez ceva…

Ingrediente: o cutie cu branza topita Kidiboo, o conserva de ananas, ceapa verde tocata, patrunjel verde, migdale maruntite.

Preparare: Ananasul se scurge de zeama, apoi se baga in blender cu ceapa verde, patrunjelul si cuburile de Kidiboo. Se lasa apoi compozitia la rece o jumatate de ora. Se formeaza apoi o “minge”, care este tavalita prin migdalele pisate, inchegate cu putina miere. Apoi, o pun pe Ilinca mea sa ghiceasca din ce e facuta mingea! De cate ori ghiceste, trebuie sa ia o imbucatura din minge. Daca greseste, trebuie sa ia doua imbucaturi!!!

Alimentaţia este foarte importantă în procesul de dezvoltare al copilului, dar copiii sunt copii şi sunt tare mofturoşi atunci când vine vorba de mâncare. Lasa-ţi imaginaţia să se joace şi oferă-i copilului tău gama Kidiboo, brânză topită şi batoane de mozzarella bogate în calciu şi vitamina A.

Trimite-ne pe adresa office@bucatarescu.ro o scurtă amintire culinară cu copilul tău şi/sau trimite-ne o reţetă simplă pentru copii realizata cu brânză topită sau mozzarella.În urmatoarele doua zile de marţi şi vineri  poţi câştiga pentru copilul tau unul dintre cele 4 pachete cu produse Kidiboo în valoare de 50 de RON. Durata concursului: 14-29 octombrie 2010.

Fiecare premiu delicios va consta in:

4x creme de branza Apetito smantana 150g

4x branza topita Kidiboo 100g

4x batoane de mozzarella Kidiboo 80g

MAINE, ULTIMUL PREMIU KIDIBOO!

Citeste si:

Tags: , , , , ,

Leave a Reply