|

Adina Barbu si Roxana Papas la Berestroika by Dragos Cristescu / PRIMELE POZE

Adina si Roxana sunt doua dintre cele mai populare vedete Bucatarescu.ro. Pictorialele lor au strans, deja, sute de mii de accesari! Probabil, una dintre ele va fi cea dintai care atinge pragul de un milion de vizite!!! Asa ca ideea de a le reuni intr-un pictorial antologic a venit aproape de la sine. entru acest eveniment, Dan-Silviu Boerescu a.k.a. Bucatarescu si producatorul Alin Barbulescu au apelat la marele fotograf Dragos Cristescu, alegand ca loc de desfasurare a sedintei foto Berestroika (Aleea Cauzasi, 57), un spatiu generos care permite o mare desfasurare de forte creatoare in acord cu (si sprijinite de)

“Revolutia Berii si a Mancarii”.

Deocamdata, va oferim cateva poze de incalzire! PICTORIALUL INTREG VA FI POSTAT LUNI DIMINEATA! Fotografiile pot fi reproduse in proportie de 30% si numai cu mentionarea explicita si functionala a link-ului www.bucatarescu.ro.

Citeste si:

Tags: , , , , , ,

3 Responses for “Adina Barbu si Roxana Papas la Berestroika by Dragos Cristescu / PRIMELE POZE”

  1. Florin says:

    Frumos cadou la implinirea unui an, nu?

  2. Bucatarescu says:

    Asa este: Berestroika, beraria favorita a lui Bucatarescu si locul unde au pozat Adina si Roxana implineste un an! La Multi Ani, la cat mai multa bere si mancare buna si la cat mai multe pictoriale!

  3. [...] a pozat alături de o altă femeie (Roxana Papas) pentru bucatarescu.ro şi rezultatul este cât se poate de [...]

Leave a Reply