|

ANDREEA POPESCU de la Next Diva: Se anunta un pictorial fierbinte!

ANDREEA POPESCU este una din marile revelatii ale anului 2010. Andreea apare, ca dansatoare, in concertele Deliei Matache, este finalista la Next Diva pe Euforia TV (fiind, poate, cea mai populara concurenta!) si, da, a fost iubita lui Liviu Varciu, cu care a si evoluat, de altfel, pentru un caz umanitar, la “Dansez pentru tine”. Dupa ce a fost in tratative si cu Playboy, Andreea a acceptat, acum, un prim pictorial pentru Bucatarescu, ralizat de talentatul fotograf Radu C. Munteanu (autorul imaginilor cu Femeia samurai).

Ineditul acestui pictorial este ca a fost realizat intr-o librarie, la Diverta Baneasa! Intr-una dintre noptile trecute, dupa ora inchiderii, Andreea, impreuna cu echipa Bucatarescu (Alin Barbulescu – producator, Radu C. Munteanu – fotograf, Catalin Ciobanu – fotograf making of, Alexandra Nitu – make up artist, Cleopatra Ama micu – hair stylist, Monica Georgescu – stilist, Dan-Silviu Boerescu a.k.a. Bucatarescu – director editorial), a descins in paradisul cartilor cu ajutorul lui Flaviu Pastor si a creativei echipe de la Diverta. Ce a urmat veti vedea, cu lux de amanunte, luni, la prima ora!!!

Deocamdata, cateva imagini de making of si o declaratie in exclusivitate semnata ANDREEA POPESCU: “Imi plac la nebunie cartile si, daca as putea, m-as muta cu totul intr-o biblioteca! Am fost sedusa de ideea de a poza pentru prima oara nud intre rafturi cu romane, albume de arta, jucarii si, mai ales, carti de bucatarie! Ideea lui Bucatarescu, pe care am acceptat-o imediat, a fost sa reunesc toate pasiunile mele intr-un singur loc, iar Diverta este acest loc ideal”.

Pana luni dimineata, cand apare PICTORIALUL INTEGRAL pe www.bucatarescu.ro, SAMBATA SEARA, de la ora 22.00, ANDREEA POPESCU poate fi admirata, alaturi de celelalte concurente frumoase si talentate, la Next Diva, pe Euforia TV!

Citeste si:

Tags: , , , , , , , , ,

7 Responses for “ANDREEA POPESCU de la Next Diva: Se anunta un pictorial fierbinte!”

 1. [...] Popescu in libraria Diverta Baneasa! Foto: Radu C. Munteanu. Producator: Alin Barbulescu. Exclusiv Bucatarescu! Citeste si:ANDREEA POPESCU de la Next Diva: Se anunta un pictorial fierbinte!ROXANA PAPAS la [...]

 2. Cristi says:

  am vazut-o si in realitate in concertul Deliei, este superba si e altceva fata de toate fetele care apar prin ziare…Are ceva aparte..Felicitari, Andreea !

 3. mitza says:

  vreau mai multe fete goale in bucatarie :) ))))

 4. cornel bondor says:

  esti o dulce,esti foarte dulce

 5. pino says:

  Orice comentarii rautacioase ar face, fetele si baietii cu “printzipii”!!!????, Andreea este frumoasa si dezbracata. Imbucurator pentru cei care o cunosc, este faptul ca este si desteapta si asta ii da statutul de Diva, chiar daca ei nu-i place aceasta apreciere. Faptul ca ea se considera, doar naturala, simpatica si inteligenta, adaug eu si “dulcica”, asta arata ca se deosebeste cu mult peste ceea ce exista acum pe piata “vedetelor” din showbiz-ul romanesc.

 6. DARi0 @ Arad says:

  Cea mai frumoasa femeie din Romania. punct. am zis!!

Leave a Reply