|

Concurs EISBERG: Castiga 10 x 10 DRESSING ISLAND

Bucatarescu va invita sa gustati salatele si sosurile Eisberg! “Din punga, direct in farfurie!”

Trimiteti pe office@bucatarescu.ro raspunsurile voastre pentru urmatoarea provocare Eisberg: “POVESTEA UNEI SALATE: descrie o idee de salata sau un aranjament culinar pe baza de salata ori relateaza-ne o amintire placuta legata de salata!”

Cele mai interesante raspunsuri vor fi rasplatite cu 10 PREMII, constand – fiecare! – in cate 10 DRESSINGURI ISLAND! Valoarea fiecarui premiu: 100 LEI.

Durata concursului: 22-30 noiembrie 2010. Sunt permise inscrieri multiple. Va rog sa trimiteti numele complete si un numar de telefon pentru contact.

ISLAND este un dressing delicios:  sos cu aroma de tomate, cu gust dulce-acrisor, foarte asemanator cu sosul cocktail. Se potriveste cu amestecurile de legume dulci, dar si cu salatele ce contin mere, crenvursti, creveti etc. (ASTEPTAM SI IDEILE VOASTRE!!!)

Dintre amestecurile Eisberg, va recomandam AMESTECUL DE LEGUME (varza alba, morcov, marar), AMESTECUL TARANESC (varza alba, telina, morcov) si TELINA CU MORCOV. Voi cum preferati sa folositi un asemenea dresssing, cu ce salata?


Citeste si:

Tags: , , , , , , , , ,

11 Responses for “Concurs EISBERG: Castiga 10 x 10 DRESSING ISLAND”

  1. [...] morcov) si TELINA CU MORCOV. Voi cum preferati sa folositi un asemenea dresssing, cu ce salata?Participa acum la acest concurs !Am nevoie de VOTUL tau !Voteaza-ma zilnic si vei avea parte de cele mai noi [...]

  2. pop aurelia says:

    Ingrediente:
    morcovi 400 g
    telina 400 g
    mere 800 g
    oua 2 buc
    ulei 300 g
    lamaie 100 g
    mustar 20 g
    piper
    sare

    Mod de preparare:
    Legumele si merele se spala si se curata. Morcovii si telina se dau pe razatoarea de parmezan, iar merele se taie julien.

    Din galbenusuri, ulei, zeama de lamaie, piper si sare se prepara o maioneza care se amesteca cu mustarul, se subtiaza cu sifon, cat este necesar.

    Se amesteca legumele cu maioneza, se aranjeaza salata pe un platou si se decoreaza dupa dorinta.

  3. pop aurelia says:

    Salata de cruditati
    Ceapa si gogosarul se taie fideluta, rosiile si ridichile se taie felii, salata se rupe in bucati mai mici. Se pun toate intr-un bol si se adauga sare, ulei, piper si zeama de lamaie dupa gust.

  4. pop aurelia says:

    Ingrediente
    gulie – 1 bucata
    telina – 1 bucata
    morcovi – 2 bucati
    castravete – 1/2 bucata
    mere – 2 bucati
    sunca presata – 250 g
    maioneza – 4-5 linguri
    zeama de lamaie
    sare, piper

    Mod de preparare
    Gulia, telina, morcovii, castravetele si merele se spala, se curata si se dau pe razatoarea mare. Sunca presata se taie julien. Intr-un vas se amesteca legumele rase cu sunca presata, maioneza, se adauga zeama de lamaie, sare si piper dupa gust.

  5. Rebreanu Sebastian says:

    Cand afisati castigatorii si unde ? Multumesc

  6. Bucatarescu says:

    i-am afisat zilnic, inclusiv azi

  7. Rebreanu Sebastian says:

    Aveti un site greu de citit. Imi puteti da un link cu lista de castigatori ?

  8. mirela says:

    Cand mai primi premiile,am castigat si eu dar nici o vorba de atunci !

  9. Bucatarescu says:

    Unele sunt deja retrimise! Am 80 de confirmari de primire in acest moment si 7 premii intoarse!

Leave a Reply