|

Cu puiul romanesc in jurul lumii!RETETA delicioasa de pui turcesc

Dan-Silviu Boerescu a.k.a. Bucatarescu a inceput o noua aventura culinara pe creatordepofta.ro in compania Puiului Fericit si a Puiului Antistres de la Agricola  Bacau. Alaturandu-se bloggerilor Adi Hadean, Bobby Voicu si Cristian China, gastronomul va calatori in jurul lumii, pregatind retete din Turcia, Rusia si Australia. De luni, 22 noiembrie, poate fi vizionat primul episod, dedicat Puiului Antistres, gatit la tava in stil turcesc si servit cu crema de iaurt cu marar si feliute de lamaie…

Citeste si:

Tags: , , , , ,

3 Responses for “Cu puiul romanesc in jurul lumii!RETETA delicioasa de pui turcesc”

  1. [...] Dan-Silviu Boerescu a.k.a. Bucatarescu a sustinut un cooking show la targul GoodWine desfasurat la hotel Pullman. Folosind cuptorul american cu afumatoare Big Green Egg de la CampingGrill.ro, el a pregatit somon glazurat pe placa de cedru. Somonul a fost tinut o noapte intreaga in marinata de miere, mustar de Dijon cu boabe, suc de portocale, otet balsamic de Modena si condimente (vezi reteta completa), apoi a stat 15 minute la 200 grade Celsius in Big Green Egg. Somonul glazurat a fost servit impreuna cu salate Eisberg (varza rosie, morcov, salata) si 3 dressinguri: de iaurt, frantuzesc cu usturoi si Caesar. La aceasta mancare delicioasa, Teliani Valley a oferit vin alb sec georgian – Tsolikouri. Bucatarescu a fost sustinut de MC-ul manifestarii, criticul de vin Catalin Paduraru. [...]

  2. liana10 says:

    Ce-as fi vrut sa fiu si eu la Pullman…pe cand la Timisoara?

  3. Bucatarescu says:

    Cu prima ocazie! Fac show-uri culinare si prin tara, depinde cine ma invita…

Leave a Reply