|

Meniuri pentru seductie (II): DRAGOS BUCURENCI si ADRIAN DESPOT chestionati de LORENA LUPU

DRAGOS BUCURENCI

Cum o fi aratand meniul pentru seductie al celui mai “verde” barbat din Romania? …ma intrebam eu in timp ce ma apropiam de cafeneaua unde aveam o intalnire bio cu Dragos Bucurenci, omul care a transformat ecologia in trend, voluntariatul in vocatie si literatura in real k. Oare, clorofila este un afrodisiac?

1.     Vrei sa seduci o tipa. Ce preferi, sa ii gatesti tu sau sa o inviti la un restaurant elegant?

DRAGOS BUCURENCI: Prefer sa o seduc.

2.     Ce preferi sa-i gatesti / comanzi?

DRAGOS BUCURENCI: Ceva sanatos. Nu cred ca drumul spre sufletul unei fete trece prin stomacul ei.

3.     Cu ce bautura completezi meniul?

DRAGOS BUCURENCI: Vin rosu sec. Un Merlot de la Rotenberg, de exemplu.

4.     Ai folosit vreodata alimente in timpul sexului? Ca in “Noua saptamini si jumatate?”

DRAGOS BUCURENCI: Cirese atirnate după urechi, capsuni, litchi, sampanie cit cuprinde.

5.     Ce alte extravagante ai facut pentru a cuceri o femeie?

DRAGOS BUCURENCI: Gesturile extravagante tin de retetarul de gigolo şi spun, de regula, ceva despre parerea despre sine a celui care le face. Eu sint adeptul gesturilor simple: uneori nu e nevoie de altceva decit de a da o usa de perete sau de a-i spune ca o doresti, dar pentru asta e nevoie de mai mult curaj decit pentru cele mai mari extravagante.

6.     Exista vreo mincare non-erotica?

DRAGOS BUCURENCI: Mincatul nu mi se pare în general ceva erotic, tot asa cum nu mi se pare că sexul tine de foame. Functii diferite, organe diferite.

7.     Ti s-a intimplat sa vezi o tipa mincind atit de dizgratios, incit sa iti dispara atractia pentru ea?

DRAGOS BUCURENCI: Nu.

8.     Te-a invitat vreodata o fata in oras? Eventual cu scopul explicit de a te seduce?

Da, au fost cazuri. Cind ies la masa cu o prietena, intelegerea e ca platim nemteste sau ca platim pe rind: o masa eu, o masa ea. Cu femeile din companiile cu care lucrez se intimpla la fel cind iesim la un prinz sau la un mic dejun de lucru. La inceputul unui flirt, e mai ciudat. Sint obisnuit sa platesc eu, dar mi s-a intimplat ca ea sa insiste sa mai plateasca si ea din cind in cind si n-am facut o scena pe tema asta. Cred ca notiunea de gentleman are mai mult de-a face cu felul in care vorbesti si te porti la masa, decit cu cine plateste masa.

ADRIAN DESPOT

M-am intilnit cu leaderul trupei Vita de Vie intr-o cafenea linistita, in apropierea Liceului Neculce. Nu e un barbat care sa incerce sa-si evidentieze masculinitatea; e o prezenta publica mai degraba discreta si sobra. Si cu toate acestea, nu ai cum sa nu remarci scinteile din privirile doamnelor, de indata ce il zaresc.

1.     Vrei sa seduci o tipa. Ce preferi, sa ii gatesti tu sau sa o inviti la un restaurant elegant?

ADRIAN DESPOT: Pai, eu nu mai vreau sa seduc o tipa de cind am cunoscut-o pe sotia mea. Asta s-a intimplat in clasa a zecea.

Pe vremea cind incercam sa seduc gagici, nu aveam unde sa le gatesc, ca stateam cu mama. Eventual, le invitam sa manince ceva facut de mama.

Probabil ca mergeam la restaurant. Dar n-aveam bani de restaurant. Ma uitam la Spring Time ca la masini straine. Imi ziceam: “Mama, cind o sa fiu mare si bogat, o sa vin si eu la Spring Time sa maninc.”

2.     Cu alte cuvinte, tu vrei sa pastrezi dragostea unei singure fete. Ce preferi sa-i gatesti / comanzi?

ADRIAN DESPOT: Nu prea gatim acasa. Mincarea este ultimul refugiu al oamenilor lipsiti de imaginatie. Cind singurul subiect al zilei este mincarea: “Ce mincam azi? Hai sa mergem la cumparaturi. Ce mincam la prinz? Dar seara? Gata, ne asezam la masa si mincam”, iti dai seama ca relatia nu mai exista.

3.     Cu ce bautura completezi meniul?

ADRIAN DESPOT: Sint un mare amator de vin rosu. Si de degustari de vin rosu. Si sint un mare gurmand in clipa in care bucatele sint insotite de un vin rosu de calitate acceptabila…

4.     Ai folosit vreodata alimente in timpul sexului? Ca in “Noua saptamini si jumatate?”

ADRIAN DESPOT: Prefer sa ma fut cu frisca in Piata Universitatii decit sa stau acum, aici la masa, si sa vorbesc despre asta.

5.     Ce alte extravagante ai facut pentru a cuceri o femeie?

ADRIAN DESPOT: De multe ori ma las influentat de impulsuri. Multe dintre ele sint dragute si extravagante, dar nu sint premeditate. De aceea nu le tin minte, sa le povestesc nepotilor.

6.     Exista vreo mincare non-erotica?

ADRIAN DESPOT: Complet non-erotica e rigiiala cu iz de shaorma. Tot asa ar trebui sa fie pentru multe femei gura imputita de tutun si alcool a unui barbat care incearca sa le sopteasca languros la ureche o invitatie – dar iata ca nu este.

Dar mincarea in sine nu e non-erotica. Nu imi trece prin minte nici o mincare, care sa te impiedice… sa te impiedice.

7.     Ti s-a intimplat sa vezi o tipa mincind atit de dizgratios, incit sa iti dispara atractia pentru ea?

ADRIAN DESPOT: Sint femei care maninca total inestetic. E oribil modul in care deschid gura, in care li se adincesc unghiile extrem de lungi in ceafa de porc …si asa mai departe.

8.     Te-a invitat vreodata o fata in oras? Eventual cu scopul explicit de a te seduce?

ADRIAN DESPOT: Interviul asta se pune? Glumesc. In principiu, baietii invita fetele in oras. Ca dovada, eu am ales locul asta, nu tu.

LORENA LUPU este actrita (a castigat un premiu de interpretare la  Gala Tanarului Actor!), dar si o talentata romanciera (“Rondo Capricioso”, “Batausu’ de campi”) si poeta (“Hyde Park”). La vreme de criza, isi permite luxul de a alterna arta cu jurnalismul. A colaborat cu Bucatarescu a.k.a. Boerescu la Playboy.  http://lorenalupu.wordpress.com/

Serialul MENIURI PENTRU SEDUCTIE continua vineri, 29 octombrie, cu WILMARK si VLAD ZAMFIRESCU !!!

Citeste si:

Tags: , , , ,

2 Responses for “Meniuri pentru seductie (II): DRAGOS BUCURENCI si ADRIAN DESPOT chestionati de LORENA LUPU”

  1. [...] Pentru că azi am treabă multă şi pula timp de frecat pe blog, vă dau doar link la partea a doua a meniurilor pt. seducţie. Cum am zis, link me to the end of love. [...]

  2. [...] Lupu (nu dați doar click, chiar citiți ce scrie pe-acolo pentru că merită!) și publicate într-un fel de serial pe noul site al lui Dan Silviu Boerescu. Tags: blogosfera, Romaneste, vdt This entry was posted [...]

Leave a Reply