|

Noua rama digitala PHILIPS

Adaugă o notă personală fiecărui dar şi permite-i persoanei dragi să păstreze pentru totdeauna amintirile preţioase, cum ar fi aniversarea voastră, sărbătorile sau zilele de naştere ale prietenilor şi rudelor. Cu siguranţă, o imagine rosteşte mii de cuvinte. Dar acum poţi să adaugi propriile mesaje speciale la fotografii şi să setezi remindere/memento, făcând cadoul tău şi mai memorabil şi mai semnificativ!

Cu noua ramă foto Philips SPH8408 setezi un memento pentru orice eveniment important, fotografiile selectate afişându-se la datele şi orele indicate pentru a-i reaminti de tine şi de următoarele aniversari, zile de naştere şi alte ocazii importante, de fiecare dată.

Când i-o dăruieşti, setează-i o fotografie preferată şi un mesaj care să ii transmită urările tale atunci când o deschide. Nu te îngrijora dacă nu găseşti cuvintele potrivite, care să exprime exact ceea ce simţi. Rama foto are incluse o mulţime de felicitări şi mesaje  predefinite, poţi să alegi unul şi să îl adaugi aşa cum este sau poţi să-l editezi pentru a-l personaliza.

Pe ecranul generos de 8”, cu un raport lungime/lăţime 4:3 şi rezoluţie panou 800×600, tu şi persoana dragă redescoperiţi magia împărtăşirii amintirilor. Aceasta are puterea de a vă face să râdeţi, să retrăiţi momente speciale, să zâmbiţi – fără niciun cuvânt.

Nu aştepta…alege-l şi trimite-l. Cadoul tău e atât special şi atât de uşor de folosit. Are comenzi tactile pe ramă, care se iluminează instantaneu în timpul utilizării, şi meniu cu pictograme, care oferă cea mai bună experienţă de navigare, căutare şi organizare.

Rama poate fi folosită oriunde. Poţi sta comod pe canapea, pentru că staţia de andocare pentru baterii are rol de suport, precum și de staţie de andocare pentru încărcarea bateriilor. Din momentul în care a fost încărcată complet, bateria încorporată a ramei asigură două ore de partajare fără cablu a fotografiilor.

Fotografiile pot fi vizualizate cu 10 stiluri de colaje, iar ora poate fi afişată în 15 modele de ceasuri animate distractiv. Poti stoca oricâte fotografii doreşti, fişiere JPEG de până la 10MB, pentru că rama foto digitală are o capacitate a memoriei încorporate de 1G.

Un cronometru porneşte şi opreşte rama foto digitală la orele selectate, reducând consumul de energie şi economisind până la o treime din costurile pentru energie ale aparatului.

Este dotată cu tehnologia unică de optimizare a imaginilor imagen Pro, care analizează fotografiile automat pentru nivel sporit de acurateţe şi profunzime a culorii şi un contrast elegant. În plus, imagen Pro oferă o culoare a pielii îmbunătăţită, imagini mai clare și vizualizarea fotografiilor fără pâlpâiri, un aspect foarte important în cazul imaginilor statice.

Pentru ca amintirile atât de preţioase să rămană mereu aproape şi la fel de vii!

Preţ noua ramă foto digitală Philips SPH8408: 615.9 RON

Philips vă recomandă încă două modele care vă permit să setaţi remindere şi să personalizaţi fotografiile cu mesaje. Noua ramă foto digitală Philips SPF4308 (preţ 468.9 RON) şi noua ramă foto digitală Philips SPF4328 (preţ: 468.9 RON).

Citeste si:

Tags: , ,

Leave a Reply