|

Paine integrala chiar la tine acasa – Brutarul personal de la Electrolux

Painea integrala este recomandata atunci cand iti propui sa ai un regim de viata sanatos, pentru ca este bogata in fibre alimentare, in vitamine B si are si putine calorii. Se intampla, insa, de multe ori sa uiti sa cumperi. Nu ar fi ideal sa nu mai depinzi de nimic si sa ai paine integrala chiar la tine acasa? Cu noul cuptor de paine de la Electrolux acest lucru este posibil.

Brutarul personal de la Electrolux

Cuptorul de paine de la Electrolux iti ofera o serie de retete pentru pregatirea painii cu programe ce variaza intre 58 minute si 3 ore 25 minute.

Doua forme de gatit si 15 programe predefinite asigura pregatirea painii, torturilor, brioselor si gemurilor. Pentru rezultate perfecte cuptorul este dotat cu o lama speciala care asigura o suprafata perfecta a painii, iar ventilatorul pe baza de convectie asigura o crusta crocanta si aurie. De asemenea, cu ajutorul acestei lame, indepartarea painii din forma se poate realiza foarte usor.

Cinci programe pentru coacerea painii si o forma speciala te ajuta sa-ti pregatesti tipul preferat de paine, inclusiv cea fara gluten. De asemenea, cele patru setari specifice pentru deserturi garanteaza torturi, placinte, tarte si budinci delicioase.

Citeste si:

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply