|

Radstadt, oras istoric – oras turistic in Ski Amade

Confort, ospitalitate şi o atmosferă familiară vă aşteaptă în oraşul istoric Radstadt, aflat în centrul celei mai mari regiuni de schi a Austriei, „Ski amadé“. Radstatdt, cu o populație de 5.000 de locuitori, are o capacitate de cazare de 4.000 de paturi. Situarea sa în apropiere de Salzburg îl face uşor accesibil de pe autostrada Tauernautobahn (A10).

Pentru o experienţă de vis la schi şi snowboard vă stau la dispoziţie peste 270 de instalaţii de cablu şi 860 km de pârtii din Schladming până la Zauchensee, Flachau sau Gasteinertal, disponibile toate cu doar un singur abonament de schi (!).

Radstadt se mândrește nu numai ca fiind parte integrantă din regiunea Ski Amade,  dar cu puncte speciale de atracţie precum telegondola cu opt locuri sau cei 6 km de pârtie de săniuş. Această staţiune de schi pentru familii, protejată de vânt, accesibilă şi cu o siguranţă mare a zăpezii, este foarte cunoscută şi datorită pârtiilor pregătite pentru diverse grade de dificultate, inclusiv pentru incepatori.

Autobuze de schi gratuite vă duc nu numai în „leagănul de schi“ Radstädter, ci şi în nenumărate alte staţiuni de schi din regiune. Cine vrea să urce şi mai sus, poate merge în

Obertauern, la doar 20 km distanţă. Tot în regiune mai este si complexul pentru familii Soletherme Amadé, care oferă distracţie de neegalat familiilor în timpul liber, a piscină sau saună.

180 km de trasee de schi fond, trasee pregătite pentru drumeţie de iarnă, sală de tenis şi călărie, plimbări cu caleașca, patinoar, après ski şi posibilităţi de shopping vin să completeze oferta turistica si de distractie.

Citeste si:

Tags: , , , , , , ,

Leave a Reply