|

Retrospectiva Campari la Carturesti

Miercuri, 17 noiembrie, de la ora 19.00, Retrospectiva Campari la Carturesti!

Passion for Fashion 150 ani

In perioada 17- 30 noiembrie Cafe Verona (Sub Carturesti) din str. Pictor Arthur Verona 13-15 gazduieste o expozitie retrospectiva de afise si calendare Campari.

O parte dintre afise sunt reproduceri ale primelor ad-uri Campari, vizitatorii avand ocazia sa urmareasca evolutia brandului de-a lungul a 150 de ani de existenta.

Expozitia poate fi vizitata zilnic, in intervalul orar in care functioneaza libraria Carturesti.

Despre Galeria Campari

2010 a celebrat aniversarea a 150 de ani Campari. Astfel, in luna iunie Campari a inaugurat prima sa galerie de arta, o locatie multimedia dinamica si interactiva care traseaza itinerariul brandului in arta moderna si contemporana, din anul 1860 si pana in prezent. Au fost adunate lucrari publicitare realizate in stilul diverselor miscari artistice de-a lungul existentei brandului, din 1860 si pana in prezent. Folosirea noilor tehnologii a permis parcurgerea  istoriei brandului si exprimarea sinergiei acestuia cu arta. Galeria Campari este o experienta senzoriala completa, locul in care esenta brandului poate fi perceputa chiar si prin exploatarea simturilor: cel al mirosului si cel al auzului, implicand astfel vizitatorul intr-o experienta complexa si inedita. Cateva dintre lucrarile din spatiul expozitional  vor putea fi admirate si in cadrul retrospectivei de la Bucuresti.

Galeria Campari se afla intr-o cladire construita in 1904 pe via Gramsci din Sesto San Giovanni. Cladirea este chiar prima fabrica, construita de Davide Campari, fiul lui Gaspare, fondatorul companiei. Cladirea a fost reconditionata si extinsa in 2009 de catre arhitectul Mario Botta pentru a gazdui noile birouri ale companiei.  Decizia de a alege Sesto San Giovanni ca locatie pentru Galeria Campari este explicata prin mostenirea istorica a companiei si a municipalitatii orasului.

Galeria se intinde pe doua etaje. Primul etaj este dedicat experientei Campari. Cel de al doilea gazduieste expozitii temporare de arta. Pentru mai multe informatii referitoare la programul galeriei, expozitii si turul galeriei cu un ghid accesati  www.campari.com.

Expozitia retrospectiva de la Carturesti aduce in atentia publicului imagini care au construit un darling brand de-a lungul a 150 de ani incarcati de pasiune Campari pentru inovatie, arta si moda, elemente care constituie premizele unei continuitati aspirationale.

Citeste si:

Tags: ,

Leave a Reply