|

Unt President din Normandia – pentru gastronomi

Daca m-ar intreba cineva care e cel mai bun unt de pe piata noastra, nu as avea nici o ezitare: untul frantuzesc President! Medaliat cu aur la Concursul General Agricol de la Paris, din 2009, acest unt din inima Normandiei este untul ideal pentru gastronomie. Este un produs natural, care nu contine aditivi, si reprezinta o expresie concludenta a rafinamentului bucatariei frantuzesti. Poate fi savurat simplu pe o tartina la micul dejun, dar da consistenta sosurilor albe cu lamaie si fragezime aluaturilor de patiserie.

Gratie acizilor grasi usor de ingerat, are un coeficient de digestibilitate de 97%! Contine 0,24-0,27% colesterol la 100 grame, adica mult mai putin decat galbenusul de ou, ficatul sau creierul si mult mai putine calorii decat uleiul si margarina. Untul este o excelenta sursa de vitamine: A – care ne protejeaza impotriva infectiilor si reda stralucirea parului si a pielii (“vitamina frumusetii”!), E – care fortifica membranele celulare, D- care imbunatateste metabolismul.

Untul President este prezentat la noi sub forma unei game diversificate. Astfel, putem sa ne bucuram de onctuozitatea versiunii cu 82% grasime, prezentata in folie de aluminiu, dupa cum putem aprecia untul dietetic, light, cu 40% grasime, prezentat in caserola )si care poate fi utilizat si pentru gatit). Mai avem la dispozitie si untul President fara sare sau cel  dulce, special pentru gastronomie, folosit la prepararea cremelor speciale pentru prajituri.

MAINE, lansam un inedit CONCURS PRESIDENT, la care se poate castiga o sacosa plina cu toate varietatile acestui unt frantuzesc!!!

Citeste si:

Tags: , ,

Leave a Reply