|

Zell am See-Kaprun: Vacanţa de iarnă cu garanţia zăpezii

O iarna ca in povesti in Zell am See-Kaprun

La peste 3.000 de metri altitudine, pe gheţarul Kitzsteinhorn, vă aşteaptă pe parcursul întregului sezon şi indiferent de vreme zăpadă ca pulberea, adâncă de câţiva metri. Nicăieri altundeva decât în landul Salzburg nu vi se oferă această garanţie a zăpezii! 53 de instalaţii de cablu ultramoderne vă transportă pe gheţar şi pe vârful Schmittenhöhe, pentru a experimenta cei 138 km de partii din regiune. Relaxarea se face in afara partiei. Natura din regiune cu muntii inalti si revigorantul lac Zell sau padurile aflate in apropiere reprezinta un decor ideal pentru orice tip de sport de iarnă existent pe faţa pământului – un lux ce face din Zell am See-Kaprun una dintre cele mai iubite destinaţii de vacanţă din Europa. Iar după atâta sport, trebuie puțină relaxare, unde mai bine decât la spa și masaj. Sau aruncaţi o privire la piscinele interioare din Zell am See şi Kaprun, unde vă aşteaptă sauna şi băile de aburi. Pentru doamnele care au grijă de corpul lor, saloanele de frumuseţe oferă tratamente complete, binefăcătoare, alături de peeling, manichiură, pedichiură şi măşti nutritive.

Last Minute in Zapada

De acest program de răsfăţ vă puteţi bucura întregul an – cum de asemenea vă puteţi bucura şi de minunata lume a iernii din Zell am See-Kaprun. În gheţurile veşnice de pe gheţarul Kitzsteinhorn vă puteţi lăsa urmele în zăpada pufoasă chiar şi vara. Ideală pentru o vacanta de primăvară pe pârtie este oferta de schi Zapada Okay, intre 30 aprilie si 7 mai 2011. Rasfatul in decorul alb din regiune -  cazarea, abonamentul de schi, dar şi reducerile la închirierea echipamentului şi cursul de schi sunt incluse. Şi cei ce se hotărăsc spontan sunt mereu bine-veniţi la Zell am See-Kaprun: cu oferta pauşală beneficiaţi chiar şi în ultimul minut de nenumărate avantaje. Cazare, abonament de schi şi reduceri la închirierea de echipamente de schi – rezervaţi totul cu o săptămână înainte de plecare şi bucuraţi-vă de avantajele cuprinse în pachet.

Concert live pentru inceputul primaverii

Finalul lunilor clasice de iarna este marcat prin “Saptamana cu soare, zapada si distractie”. O mulţime de lucruri se întâmplă între 26 martie şi 2 aprilie, cand in baruri si restaurante in prim-plan este pofta de distractie.

Cu pachetele ‘Zăpada Okay” beneficiaţi de reduceri substanţiale. Pentru a vă bucura pe deplin de deliciile iernii pe cei 138 de kilometri de pârtii din regiune, primiţi o reducere de 10% pentru închirierea schiurilor şi snowboardurilor. Vreţi mai întâi să învăţaţi cum să faceţi mişcările corecte? La rezervarea unui curs de schi de patru sau cinci zile, Zell am See şi Kaprun vă sponsorizează cu zece euro. Între 5 şi 12 februarie toată atenţia se concentrează asupra familiilor – doi copii sub 12 ani pot dormi în camera părinţilor şi primesc un abonament de schi gratuit.

LAST-MINUTE – Relaxare de iarnă fără complicaţii

Nu întotdeauna vacanţa se poate planifica înainte. În Zell am See-Kaprun acest lucru nu reprezinta nicio problemă: cu oferta noastră pauşală “http://www.zellamsee-kaprun.com/winter/aktuelles/aktuelle_angebote/last_minute/”.

3 nopţi de cazare cu mic dejun de la € 203,- de persoana, oferta valabilă de la 15 octombrie 2010

PACHETUL ZĂPADA OKAY 2010/2011

7 nopti de cazare cu mic dejun sau demi-pensiune

abonament de schi valabil 6 zile in toata regiunea

reducere de 10 % la închirierea echipamentelor de schi

reducere de € 10,- la rezervarea unui curs de schi de 4 sau 5 zile la şcolile de schi din Zell am See şi Kaprun

Pret: de la 360 euro/persoana. Valabilitate: incepand cu 16 octombrie 2010

Date de contact

Zell am See Kaprun Tourismus GmbH

Bundesttr. 1 a, 5700 Zell am See, Austria

Tel: +43 (0) 6542 770

Fax: +43 (0) 6542 72032

welcome@zellamsee-kaprun.com

www.zellamsee-kaprun.com

Citeste si:

Tags: , , , ,

Leave a Reply