|

Afumatoarea din …New York /Prezentata de ANAMARIA TEREPKA

Afumatoarea este marca Brinkmann (nu este un model costisitor) si folosesc carbuni si “wood chips” pentru arome (citeodata mesquite sau hickory – depinde ce afum).  Noua ne plac tare mult coastele, am facut piept de curcan (excelent), pui intregi si cirnaciori. Sintem foarte mari amatori de gratar/afumat pe timp de vara asa ca reusim sa minca afara, in curte, in fiecare weekend.

ANAMARIA TEREPKA locuieste la New York. Arta ei culinara este recomandata de Adriana Parissi, corespondentul nostru special in Statele Unite.

Citeste si:

Tags: , , , ,

2 Responses for “Afumatoarea din …New York /Prezentata de ANAMARIA TEREPKA”

  1. radu says:

    Genial! Romania e ca o cochilie de melc pe care romanii o duc frumushel in spate oriunde ar merge. Firesc, acesta e un caz fericit. sau cel putin amuzant. E plin net-ul de celelalte…

  2. Bucatarescu says:

    Din fericire, romanii si, mai ales, romancele din diaspora nu au uitat mancarea buna de acasa!!! Bucatarescu.ro va consemna toate retetele primite!

Leave a Reply