|

ANDREEA POPESCU – nuduri in redactia Libertatea / Pictorial de Radu C. Munteanu

ANDREEA POPESCU socheaza din nou: ea nu s-a sfiit sa pozeze nud in redactia ziarului Libertatea. Gestul ei nu este intamplator: astfel, ea a vrut sa persifleze fetele dornice de ascensiune rapida in lumea showbiz-ului, gata sa faca orice pentru a intra in atentia tabloidelor.

Echipa Bucatarescu: Radu C. Munteanu (foto), Maria Musat (foto making of), Alexandra Nita (make up), Cleopatra Ama Micu (hair style), Alin Barbulescu (producator), Dan-Silviu Boerescu a.k.a. Bucatarescu (concept pictorial).

(c) Bucatarescu. Reproducerea acestor imagini este posibila numai in proportie de 30% si numai cu mentionarea explicita si functionala, in debutul materialului, a link-ului www.bucatarescu.ro.

Citeste si:

Tags: , , , ,

8 Responses for “ANDREEA POPESCU – nuduri in redactia Libertatea / Pictorial de Radu C. Munteanu”

 1. Cristi says:

  superba….e super fotogenica si are acel ceva…

 2. Lara says:

  super faina

 3. nicu zgubiliticu says:

  …foarte bune pozele , superba Andreea !!!

 4. lorena says:

  expresia tipului din a doua poză e priceless.

 5. Lara says:

  super tare

 6. DARi0 @ Arad says:

  Nu sunt genul care cumpara Playboy sau alte publicatii de acest gen, nu citesc nici cancan nici libertatea (presa de scandal/presa mondena), nu urmaresc Euforia TV, nici pe acest blog nu am fost inca… insa frumusetea ei depaseste toate aceste branduri.

  Este de-a dreptul uimitor de frumoasa. Folosesc extrem de rar cuvantul “frumoasa” dar ea merita un adjectiv mai deosebit. Este o utopie! O singura chestie sper pentru ea: sa nu se piarda in banalitatea si “viata mondena” de cacao de prin tara noastra, sa colaboreze doar cu specialisti profesionisti, asa cum merita! Sa nu accepte toate invitatiile care i se fac, sa nu mearga la toate emisiunile si show-urile de rahat! Daca este intr-adevar inteligenta cum se spune, va sti sa faca diferenta si sa aleaga cum trebuie. Are tot ceea ce-i trebuie sa reuseasca pe plan international, trebuie doar sa faca alegerile potrivite.

  Cea mai frumoasa femeie din Romania.

 7. [...] ei. Deocamdata, cateva poze fierbinti din culisele pictorialului realizat, la Brown Sugar, de Radu C. Munteanu, surprinse de Maria [...]

 8. aXXo says:

  Superba domnisoara !

Leave a Reply