|

CONCURS Tritonic: Cui dauneaza cititul? (1-10)

VASILE CONIOSI MESTESANU

“Cititul nu dauneaza sanatatii” este un mesaj de la granita placerilor periculoase, o afirmatie care-l detaseaza net de concurentele tabagist-spirtoase ale dependentelor umane. Deviza ar putea continua: …ci o cultivă!

TATIANA GHINDA

Cititul nu dauneaza sanatatii.
Raspuns : o resusciteaza! (sanatatea mintii in primul rand)

ANDRADA COMES

Deviza Editurii Tritonic este “Cititul nu dauneaza sanatatii!”
O carte in sine e un imens abis in care tu esti cel ce decide sa se arunce sau nu.Ideea e ca nu te nasti incult, te nasti neinvatat.
Asadar….lectura placuta!

MARIUS NASTASESCU

Deviza Tritonic  : “Cititul nu dauneaza grav sanatatii”;

Consider ca asemanarea devizei Tritonic cu textul afisat grijului pe fiecare pachet de tigari din cauza unei ordonante de guvern  este – cel putin , inteligenta. Cu totii o cunoastem, cu totii ne putem identifica cu ea, iar din cauza frecventei cu care o vedem va ramane undeva in minte, unde va creste si se va extinde pana cand, vom renunta la doua pachete de tigari pentru o carte, mi se pare un schimb bun, dureaza mai mult, si o sa traim mai mult! Avem doar de castigat…


MARIUS LUCA

Deviza Editurii Tritonic este , nu ştiu cum să vă spun , preferata mea în materie de expresii sau devize, pe care orişicine ar trebui să o aplice din când în când , acesta este , “Cititul nu dăunează sănătăţii “. Acestă deviză ar trebui să fie aplicată mai des, fără mofturi sau reţineri de către noi, oamenii şi mai ales de către tinerii din ziua de azi , care ,  cred ,că niciodată nu au reuşit, din terţe motive, să o pună în practică, din nefericire. Cu acest minunat prilej, a-şi dorii să felicit editura Tritonic, care, cu inteligenţa de care a dat dovadă,  a reuşit să găsească un motto sau o deviză, care se potriveşte de minune cu situaţia noastră actuală în materie de lectură , care este, deocamdată la coada clasamentului din toate punctele de vedere, şi care (deviza) cred şi sunt sigur că va reuşi să atragă cât mai multe persoane în minunata lume a lecturii, lăsată de izbelişte. Vă mulţumesc mult!
VERONICA GLODEANU
Deviza editurii este: Cititul nu dauneaza sanatatii, ceea ce inseamna ca a citi e un beneficiu imens adus tie in primul rand si implicit celorlalti…pentru ca a citi inseamna a stii, iar cei care stiu sunt stapanii luminii. Lumina adica cunoastere! Cititul te innobileaza, nu face rau si informatia face omul mai puternic!
PAUL CONSTANTIN
Cititul nu dauneaza grav sanatatii!este foarte adevarat,numai ca tineretul din ziua de azi a cam uitat de……carti,eu cred ca cititul este benefic sanatatii…..in special celei “mintale”!asa iti menti creierul sanatos “consumand”cat mai multe carti,persoanele “bolnave” se cunosc de la primele fraze rostite intr-o conversatie!cartile sunt in viziunea unora ca leacurile “babesti”pt sanatate,nimic mai fals!.
RABBYT GREE
Deviza Editurii “TRITONIC” este de a pune in evidenta istoria,moda,descoperirile facute de oameni si realizarile lor intrucat si parerile lor.
LUIZA MERI
DEVIZA EDITURII TRITONIC ESTE-CITITUL NU DAUNEAZA SANATATII-ESTE CHIAR UN MEDICAMENT PENTRU SUFLET,ITI SCHIMBA GINDURILE SI DEVII ,MAI VISATOR.

ANAMARIA OANEA
Deviza Tritonic este: Cititul nu dauneaza sanatatii
Deviza ne indeamna la citit asigurandu-ne ca nu  o sa ni se intample nimic grav in ciuda zvonurilor cum ca cititul ar strica ochii. Nu stiu daca cei care acceseaza site-ul in cautarea cartilor pe care doresc sa le citeasca au nevoie de un astfel de “avertisment” sau cei care nu citesc cred ca cititul dauneaza sanatatii. In concluzie nu mi se pare un slogan prea inspirat si nu cred ca isi atinge scopul..si anume acela de a atrage cat mai multi cumparatori de carte.

Castigi unul dintre cele 3 PREMII (X 5 CARTI fiecare) oferite de Ed. Tritonic daca trimiti la office@bucatarescu.ro un text scurt dar incitant plecand de la urmatoarea tema: “CARE ESTE DEVIZA EDITURII TRITONIC? COMENTATI-O! “ Pentru documentare, intra pe www.tritonic.ro! Concursul se desfasoara in perioada 16-23 decembrie 2010.

Citeste si:

Tags: , , , ,

Leave a Reply