|

CONCURS Tritonic: Cui dauneaza cititul? (21-26) / Al doilea PREMIU


ADRIAN IALOMITEANU

“Cititul nu dauneaza sanatatii”: ma gandeam cat de mult urau comunistii cartile de vreme cele scoteau in conditii mizerabile. Azi, cand cartile sunt atat de elegante, ele nu mai sunt totusi foarte accesibile din cauza preturilor. Cu toate astea, o pagina de carte citita poate tine loc de o felie de salam sau de un pahar de bere! Cititul supleaza mintea si …trupul!

ADRIAN A CASTIGAT AL DOILEA PREMIU: SET DE 5 CARTI DE LA TRITONIC! INCA UN PREMIU RAMAS IN JOC!

EUGENIA COSTACHE

“Cititul nu dauneaza sanatatii” …ba dimpotriva: mentine sanatatea mentala, o cultiva. Spune-mi cat si ce citesti ca sa-ti spun cine esti!

MARY DRAGAN

“Cititul nu dauneaza sanatatii” este DEVIZA EDITURII TRITONIC.
Mie mi se pare corect.Citind inveti lucruri noi care ne pot ajuta sa avem o sanatate mai buna.Deci cititul poate ajuta la mentinerea sanatatii, nu dauneaza acesteia.

CRISTINA CLUJ

Deviza este: Cititul nu dauneaza sanatatii.
Intr-adevar, dar daca e sa ne luam dupa Borges si recititul ajuta, chiar mai mult. Astfel, ar trebui pus un asterisc cu mentiunea: cititul nu dauneaza sanatatii dar poate diminua in mod serios sansele de   incultura. prostie, ciobanism si alte asemenea. Nu de alta dar sa se stie care sunt efectele secundare.

CRISTIAN ILOVAN
Deviza editurii ”Tritonic” este: ”Cititul nu dauneaza sanatatii”
Din pacate noi suntem o tara in care o mare parte dintre noi tinem cartile in biblioteca ca si bibelouri,sau ne urcam pe ele pentru a fi mai inalti(vz.cazul columbeanu) si nicidecum sa le citim pentru ca pentru tineri nu este cool,pentru clasa activa a tarii nu este timp,iar  varstnicii sunt nevoiti sa faca foc din ele din cauza guvernului.
Pentru cei care conduc Romania e simplu-EI NU VOR SA CITEASCA CI DOAR SA UNELTEASCA-Pentru toti prezentati mai jos am un mesaj
De dragul diversitatii citeste o carte…………..
Daca vrei sa faci lumina cand e pentru tine noapte
Educa-te singur frate………CITESTE O CARTE

ANDREEA A
Deviza este “Cititul nu dauneaza sanatatii”.

…Castigi unul dintre cele 3 PREMII (X 5 CARTI fiecare) oferite de Ed. Tritonic daca trimiti la office@bucatarescu.ro un text scurt dar incitant plecand de la urmatoarea tema: “CARE ESTE DEVIZA EDITURII TRITONIC? COMENTATI-O! “ Pentru documentare, intra pe www.tritonic.ro! Concursul se desfasoara in perioada 16-23 decembrie 2010.

Citeste si:

Tags: , , , ,

Leave a Reply