|

ANDREEA in redactie – POZE NOI de Radu C. Munteanu


ANDREEA POPESCU a socat din nou: ea nu s-a sfiit sa pozeze nud in redactia ziarului Libertatea. Gestul ei nu este intamplator: astfel, ea a vrut sa persifleze fetele dornice de ascensiune rapida in lumea showbiz-ului, gata sa faca orice pentru a intra in atentia tabloidelor.

Echipa Bucatarescu: Radu C. Munteanu (foto), Maria Musat (foto making of), Alexandra Nita (make up), Cleopatra Ama Micu (hair style), Alin Barbulescu (producator), Dan-Silviu Boerescu a.k.a. Bucatarescu (concept pictorial).

(c) Bucatarescu. Reproducerea acestor imagini este posibila numai in proportie de 30% si numai cu mentionarea explicita si functionala, in debutul materialului, a link-ului www.bucatarescu.ro.

Citeste si:

Tags: , , , , ,

9 Responses for “ANDREEA in redactie – POZE NOI de Radu C. Munteanu”

 1. Lara says:

  supeeeeerrrrbaaaaa!!!!

 2. DARi0 @ Arad says:

  Nu sunt genul care cumpara Playboy sau alte publicatii de acest gen, nu citesc nici cancan nici libertatea (presa de scandal/presa mondena), nu urmaresc Euforia TV, nici pe acest blog nu am fost inca… insa frumusetea ei depaseste toate aceste branduri.

  Este de-a dreptul uimitor de frumoasa. Folosesc extrem de rar cuvantul “frumoasa” dar ea merita un adjectiv mai deosebit. Este o utopie! O singura chestie sper pentru ea: sa nu se piarda in banalitatea si “viata mondena” de cacao de prin tara noastra, sa colaboreze doar cu specialisti profesionisti, asa cum merita! Sa nu accepte toate invitatiile care i se fac, sa nu mearga la toate emisiunile si show-urile de rahat! Daca este intr-adevar inteligenta cum se spune, va sti sa faca diferenta si sa aleaga cum trebuie. Are tot ceea ce-i trebuie sa reuseasca pe plan international, trebuie doar sa faca alegerile potrivite.

  Cea mai frumoasa femeie din Romania.

 3. alin calota says:

  adevarat … as dori sa stiu si eu unde as putea sa inscriu pe cineva la astfel de sedinte photo.. daca stie cineva plz un mail pe alincalota@yahoo.com

 4. alin calota says:

  Dle Radu , imi cer scuze vroiam sa ma refer la faptul ca vroiam o parere daca aceea persoana are potential pt camera, o sa trimit cateva poze pe mail dvs la office@bucatarescu.ro .

 5. Adriana Parissi says:

  Si eu snt de parere ca e foarte foarte frumoasa. De altfel eu cred cu tarie ca nu exista femeie urita, insa Andreea il are pe vino incoace, e lipicioasa. Cred ca ziaristii de la libertatea au fost foarte fericiti :)

 6. aXXo says:

  Ai dreptate Adriana in fiecare femeie este frumaosa in felul ei dar Andreea … :D depaseste orice limita

 7. [...] realizat la Brown Sugar de echipa Bucatarescu, formata din: Radu C. Munteanu – fotograf, Maria Musat – fotograf making of, Ana Mironescu – make up, Cleopatra [...]

 8. vvvv says:

  da, imi place. super poze, super femeie.

Leave a Reply