|

Revelion in Tirol

Achensee
În Maurach am Achensee vă aşteaptă deja din 29.12. o petrecere de ajun al revelionului cu un mare foc de artificii sincronizat cu muzică la ora 23. Specialităţi autentice tiroleze (gogoşi din Zillertal, chifteluţe din pâine şi caşcaval şi Fleischkäse, specialitate cu carne tocată) sunt oferite de asociaţii şi de gazde.
În 31.12. în program se află printre altele şi înotul de Revelion la Pertisau.

Informații suplimentare:
Biroul de Turism Achensee
E-Mail: info@achensee.info
www.achensee.info
Kaiserwinkl
Asociaţia de turism Kaiserwinkl îşi începe programul de revelion la ora 10 cu o cursă specială de schi fond iar la ora 18 profesorii de schi defilează cu torţe pe fond muzical. Apoi urmează salutul Anului Nou cu ansamblul muzical federal Kössen, suflătorii de buciume, salvele de armă trase de membrii asociaţiei folclorice Landsturm 1809 şi muzică live.

Informații suplimentare:
Biroul de Turism Kaiserwinkl
E-Mail: info@kaiserwinkl.com
www.kaiserwinkl.com

Pillerseetal
După focurile organizate la Fieberbrunn, Jahrzahlbrennen, (începând cu ora 18) şi parada cu torţe susţinută de şcoala de schi Fieberbrunn începe binecunoscutul eveniment de revelion organizat de Rosenegg Abschlepper cu un foc de artificii unicat. Petrecerea este în toi şi în celelalte locuri din regiune, cum ar fi de ex. în Hochfilzen, unde programul conţine de asemenea o paradă a torţelor, sărituri prin foc, foc de artificii şi multe altele.

Informații suplimentare:
Biroul de Turism PillerseeTal
E-Mail: info@pillerseetal.at
www.pillerseetal.at

Aer de munte la trecerea dintre ani
De Anul Nou se organizează pe Mutterer Alm o seară de gală foarte specială. Cu telegondola ajungeţi la un restaurant deosebit unde vă aşteaptă o cină de gală. Puteţi ciocni pentru Noul An, având o minunată privelişte asupra oraşului Innsbruck.

Informații suplimentare:
Mutereralm Bergbahnen GmbH
E-Mail: office@muttereralm.info
www.muttereralm.info

În mijlocul zăpezii

În noaptea de revelion atât oaspeţii cât şi localnicii din St. Jakob în Defereggental pornesc într-o excursie deosebită. Ei urcă pe drumul de munte, aflat la nord de sat, până când lasă în urmă casele acoperite de zăpadă. Pentru încălzire se poate face popas la hanul de munte, Trojen. La miezul nopţii încep să bată clopotele bisericuţei, dând astfel startul pentru un mare foc de artificii, care de pe drumul de munte se prezintă deosebit de impresionant.

Informații suplimentare:
Biroul de Turism Osttirol
E-Mail: info@osttirol.com
www.osttirol.com

Sus la munte
Petrecere de proporţii la mare altitudine: Din regiunea de schi, Hochötz, oaspeţii ajung în 31 decembrie cu “Gondola de Revelion” sus la staţia de munte a telecabinei, Acherkogelbahn. În restaurantul panoramic, la peste 2.000 m altitudine, se petrece cu muzică live până la orele dimineţii. De pe terasă se pot admira la miezul nopţii artificiile, care aruncă lumini colorate peste zăpadă. Gondola de Revelion funcţionează toată noaptea, începând cu ora 20.30.

Informații suplimentare:
Biroul de Turism Ötztal
E-Mail: info@oetztal.com
www.oetztal.com și www.hochoetz.at

Citeste si:

Tags: , , ,

Leave a Reply