|

Revelion la Viena

Roata Uriaşă din Viena de Revelion
Există o vorbă: „Cine nu s-a dat niciodată cu Roata Uriaşă, acela nu a fost cu adevărat în Viena”. Faceţi o tură cu Roata Uriaşă şi lăsaţi-vă purtaţi de gondolele romantice sus deasupra acoperişurilor înspre Noul An. În 31.12. simbolul Vienei se roteşte de la ora 10 până la 21:45.

Informații suplimentare:
Wiener Riesenrad
E-Mail: info@wienerriesenrad.com
www.wienerriesenrad.com

Revelion deasupra norilor
Zburaţi spre Noul An – la o tură de revelion deasupra Vienei într-un avion privat! În 31. decembrie dvs. împreună cu cinci persoane însoţitoare veţi fi conduşi cu o limuzină la alegere către General Aviation Center Wien-Schwechat. La bordul avionului vă va aştepta echipajul dvs. personal cu un bufet Do&Co inclusiv şampanie. La o înălţime de cca. 2.000 m deasupra Vienei puteţi să vă bucuraţi de priveliştea catedralei Sf. Stefan, a Roţii Uriaşe şi a artificilor. În noul an aterizaţi din nou la General Aviation Center, unde vă aşteaptă limuzina.

Informații suplimentare:
E-Mail: office@ccl.at
www.ccl.at
Anul Nou pe Dunăre
Petreceţi revelionul pe un vapor al companiei DDSG Blue Danube: pe MS Admiral Tegetthoff şi pe MS Prinz Eugen vă aşteaptă un delicios meniu de gală respectiv un bufet fesitv, muzică live, spectacol de magie şi o gustare de Anul Nou.

Informații suplimentare:
DDSG Blue Danube Schiffahrt GmbH
E-Mail: info@ddsg-blue-danube.at
www.ddsg-blue-danube.at

Bal imperial la Hofburg
Divertisment în stilul marilor entertaineri şi tradiţia valsului austriac – acesta este balul imperial de la Hofburg, Viena. Întâmpinarea Noului An în sălile maiestuoase ale reşedinţei imperiale se numără printre cele mai frumoase tradiţii din Viena. Puncte culminante ale serii sunt cina de gală, deschiderea de către debutanţii şcolii de dans Elmayer, gala de revelion de la miezul nopţii şi îndrăgitul cadril al publicului.

Informații suplimentare:
Hofburg Vienna
E-Mail: kaiserball@hofburg.com
www.hofburg.com

Revelion pe cer
“Am Himmel” (pe cer) în districtul 19 al Vienei, oraşul pierde încet din elementele urbane pentru a le înlocui cu natura din Wienerwald: aici se deschide o câmpie întinsă lângă şoseaua de înălţime. În centrul acesteia se află monumentul “Lebensbaumkreis” (cercul copacului vieţii), care a fost ridicat ca simbol pentru solidaritatea omului cu fiinţa copacului. În imediata apropiere a cercului din copaci se află octagonalul restaurant-cafenea Oktogon, care în seara de revelion oferă un bufet de gală la lumina lumânărilor. Oamenii, care în noaptea de revelion doresc să privească artificile de deasupra Vienei afară pe câmpie, se pot întări cu o supă-gulaş de la barul în aer liber, începând cu ora 23. Punch-ul şi tipsiile cu foc încălzesc pe dinăuntru şi pe dinafară. Iar odată cu ultima bătaie a clopotului, Pummerin, răsună în întreaga zonă „Himmel” valsul Dunărea Albastră.

Informații suplimentare:
Café-Restaurant Oktogon
E-Mail: himmel@himmel.at
www.himmel.at

Citeste si:

Tags: , , , , ,

3 Responses for “Revelion la Viena”

  1. Liana Toma says:

    Am fost la Viena acum 3 ani, chiar de Sf.Nicolae. M-am dat pe Roata Uriasa care nu mi s-a parut deloc uriasa…eram insarcinata in 3 luni si ma vedeam doar pe mine mareee ;-) ))

  2. Bucatarescu says:

    …Nu e singura atractie mareeeee din Viena!

  3. Liana Toma says:

    Desigur. Schonbrunnul a fost grandios, la fel si Catedrala Sf.Stefan, Primaria, Maria Hilfe strasse…de neuitat…mai ales ca totul era impodobit de sarbatoare.

Leave a Reply