|

CARMEN POPA (dublura Tarei Reid!) intra in CASTING Bucatarescu pentru RAZVAN VOICULESCU

Razvan Voiculescu este marele fotograf pe care vi l-am prezentat recent. Bucatarescu are bucuria de a anunta ca a demarat un CASTING NATIONAL ONLINE pentru pictorialele pe care artistul le va semna periodic pe www.bucatarescu.ro. Mai mult, exista primele inscrieri la casting!

Cautam fete frumoase, cu personalitate, dezinhibate, care pot face rigorilor unui pictorial NUD profesional! Modelele trebuie sa aiba 18 ani impliniti si sa trimita un CV, datele de contact si fotografii reprezentative la office@bucatarescu.ro. Selectia este deschisa fetelor din toata tara, cu sau fara experienta in domeniu. Cele mai interesante modele vor beneficia de o sedinta foto marca Razvan Voiculescu, urmand a fi promovate in presa nationala, pe site-urile partenere si la tv, dupa modelul prin care au fost promovate vedetele Bucatarescu: Adina Barbu, Roxana Papas, Roxana Tanase, Andreea Popescu, Raluca Olariu, Iulia Mladin – Miss Facebook si nu numai (peste 30 modele promovate in ultimele luni!). De asemenea, cele mai promitatoare fete vor fi antrenate si in alte proiecte, inclusiv de televiziune!

Prima concurenta este CARMEN POPA., 26 ani, din Bucuresti. Este model, are 1,72 m inaltime si 50 kg, dimensiunile pentru bust-talie-solduri fiind 88-60-89.Ea a absolvit Facultatea de Management Economic, dar si cursuri de coregrafie cu Aglaie Gheorghe, actorie, canto cu Ozana Barabancea si Viorela Filip, salsa cu Willmark¬† etc. In 2005, a fost dublura actritei Tara Reid in “Incubus”, avand aparitii si in alte filme cu distributie internationala, intre care¬† “Second in Command” cu Jean-Claude Van Damme. La televiziune, a aparut in serialele “Fete cu lipici”, “La servici”, “Divertis” – la PRO TV sau “Narcisa salbatica” la Antena1 (rolul presupunand inclusiv scene de sex in trei si lesbianism!). A jucat si in reclame pentru Orange, BRD, Radio Guerilla sau Golden Brau. A obtinut chiar si un loc II la o competitie de body painting…


Citeste si:

Tags: , , ,

3 Responses for “CARMEN POPA (dublura Tarei Reid!) intra in CASTING Bucatarescu pentru RAZVAN VOICULESCU”

 1. Daca ne vedem pe FB, uite ca tot dau pe aici.
  In primele doua nu-mi place deloc expresia fete… e ceva care strica tot acolo. Poate incordare, poate inexpresivitate de-aia timpa.
  De la imaginea in albastru incep sa se imbunatateasca lucrurile considerabil. Imaginile 4 si 5 sint cele mai reusite, dar si cele pe alb. Punk/post-punk si bridal, cred ca posturile astea o prind cel mai bine pe domnisoara. In imaginea 4 aminteste mult de Debbie Harry de la Blondie si asta nu-i rau.

 2. Bucatarescu says:

  Catalina, asta nu e pictorial, sunt doar poze de book! Daca o va accepta Razvan Voiculescu, vei vedea un proiect inchegat cap-coada… Iar Debbie Harry nu avea sani!!!

 3. Corect, nu avea.
  Imi dau seama ca am comentat ca la pictorial, desi nu era pictorial, lol.
  Asteptam imagini de la Razvan Voiculescu.

Leave a Reply