|

ANDREEA POPESCU gusta meniul de Valentine’s Day la BROWN SUGAR / 13 FOTO de Maria Musat si Bogdan Costea

Andreea Popescu este sexy si cand pozeaza (destul de) imbracata! De fapt, este sexy cand mananca la Brown Sugar, clubul din Bd. Primaverii, nr. 5 ( 0722 617 194; office@brownsugar.ro ). Urmand recomandarea lui Bucatarescu, Andreea a acceptat invitatia lui Toni Bronescu  de a testa cateva dintre delicatesele care vor fi pregatite pentru ziua de Valentine’s Day, dar care se vor regasi si in meniul curent al locatiei frecventate de toate vedetele.

Fiindca venea dupa o zi istovitoare, inaintea sedintei foto realizate de Maria Musat si Bogdan Costea, Andreea nu a ezitat sa guste un snitel de pui in al carui pane s-au insinuat si fulgi de migdale, garnitura fiind reprezentata, pe lang rucola, de felii de ananas cu dulceata de fructe de padure. Dardesertul este intotdeauna felul favorit al Andreei! Asa ca a fost prima vedeta din Romania care a savurat noua creatie a bucatarului chef Alexandru Pitu – salata de fructe exotice …cu dulceata de ceapa! Mixul de fructe tropicale a cuprins ananas, papaya, fructul pasiunii, fructe de cactus, kiwi, banana si portocale rosii, toate fiind stropite cu un sos White Sugar (optional, se poate picura si un pic de coniac de calitate). Surpriza a venit, insa, de la portia consistenta de dulceata de ceapa caramelizata facuta in casa, un rafinament al gastronomiei frantuzesti rar intalnit la noi… Acest desert poate fi gustat incepand din acest weekend (de vineri seara, mai exact) numai la Brown Sugar, acolo unde si Bucatarescu insusi si-a programat cateva sesiuni de degustari culinare, dupa ce a vizitat bucataria si a aflat noul meniu care va fi lansat.

(c)Bucatarescu 2011. Pot fi reproduse 4 imagini, numai cu mentionarea explicita, vizibila si functionala a link-ului www.bucatarescu.ro.

Citeste si:

Tags: , , , , ,

3 Responses for “ANDREEA POPESCU gusta meniul de Valentine’s Day la BROWN SUGAR / 13 FOTO de Maria Musat si Bogdan Costea”

  1. [...] recomandarea site-ului bucatarescu.ro, Andreea a acceptat invitaţia lui Toni Bronescu de a testa câteva dintre delicatesele care vor fi [...]

  2. [...] text şi foto: Bucătărescu.ro VN:F [1.9.7_1111]please wait…Rating: 0.0/10 (0 votes cast)VN:F [1.9.7_1111]Rating: 0 (from 0 [...]

Leave a Reply