|

Casting de …bucatari pentru RAZVAN VOICULESCU! Participa la noua serie BUCATARIA HOINARA in Moldova, Bucovina si Banat

Razvan Voiculescu isi alege parteneri pentru noua serie Bucataria Hoinara, pentru care va fotografia si realiza filme documentare in aceasta primavara. Va rezulta un nou album multimedia, care va fi lansat la toamna. Iata ce date ne-a furnizat artistul in legatura cu acest inedit proiect:

“Bucataria hoinara”
- perioada de plecare: circa 7 zile.
- perioade calendaristice: inceput de martie + sfarsit de martie + aprilie + inceput de mai.
-de preferinta, se cauta specializari pe regiuni: Moldova, Bucovina, Banat etc.
- activitate: calatorim cu masina (mea) intr-o anumita zona din tara. Luam sate la rand, intram in case (hambar, pridvor, curte, staul etc) de tarani, unde socializam, gatim.
- gatim deasemenea in locuri cat se poate de neuzuale (campii, liziera de padure, varf de deal etc).
- “ritm” de gateala: 2 – 3 gateli pe zi (din care sa rezulte pentru mine cele 2-3 foodshooting-uri aferente).
- ritm de munca: plecare la ora 9. drumurile zilnice dureaza in jur de 10-11 ore
- ne cazam la pensiuni (decente)
Caracteristici: persoana (barbat, femeie) in cauza trebuie sa fie in primul rand foarte pozitiva. Sa stie a lucra in echipa, rezistenta la o saptamana mai grea de lucru, in conditii “aparte”. Sa socializeze usor cu oameni simplii de la tara. Pentru bucatareala trebuie sa fie inventiv,  sa improvizeze la fata locului.
Costuri:
- isi va suporta singura cazarea, mesele, achizitionarea ingredientelor (atat cele cu care gateste cat si cele pe care le folosesc eu pentru ambientul de foodshooting); participa la costurile legate de benzina.
- pentru 7 zile (5 nopti de cazare), costurile sunt de 2000 lei
- banii se platesc la data acordului (urmand, apoi, sa plecam in cateva zile).

Ce primeste:

Toata sedintele de fotografie din tura respectiva se vor regasi in album si vor cuprinde, in afara de fotografia finala de foodshooting-ul, si imagini cu bucatarul respectiv (“in actiune”). Toate imaginile vor fi realizate de mine si numai eu pot alege fotografiile pe care le voi publica (inclusiv pe cele care-l reprezinta pe bucatar).
- Vor rezulta circa 10-12 spead-uri cu bucatarul respectiv.
- Fiecare spread va contine minimum o fotografie cu bucatarul respectiv.
- In textul aferent fiecarei spread, voi mentiona despre el.
- La sfarsitul albumului, va exista o pagina de multumiri pentru toti cu care am lucrat. Tot acolo voi publica si adresa de www/mail a fiecaruia.
- Numarul total a celor cu care voi lucra se limiteaza la circa 6-7 persoane.

Razvan Voiculescu (blog.razvan-voiculescu.ro)

Citeste si:

Tags: , ,

Leave a Reply