|

Delicii culinare la BROWN SUGAR (1) / Fructe de mare cu sos de lime / 6 FOTO …de te lingi pe degete!

Brown Sugar, clubul din Bd. Primaverii, nr. 5 ( 0722 617 194; office@brownsugar.ro ), nu este doar noul hot spot din oras in materie de petreceri private, karaoke sau evenimente live. Aici, asa cum mi-a explicat Toni Bronescu, se poate si manca excelent, la orice ora din zi si din noapte,  iar eu, de la o vreme, mi-am facut un obicei din a veni  sa incerc cate un preparat din noul meniu pus in scena de chef Alex Pitu.

Insotit de fotografii  Maria Musat si Bogdan Costea, prima oara m-am repezit efectiv in bucatarie sa vad daca au si fructe de mare – preferatele mele. Ei, da! Aveau! Asa ca am cerut un platou cu …de toate. Am primit un cocktail cu  tot ce pofteam: creveti fini, midii senzuale (stiti la ce ma refer!) , inele de calamari si caracatite miniaturale (“baby octopus”!), farfuria nefacand economie nici de rulada de peste (nici nu imi imaginam cat de gustos poate fi un file de pangasius daca e bine preparat, adica trecut printr-un pane de susan cu tot dichisul si, apoi, umplut cu somon).  Totul venea asezat pe feliute subtiri de portocale. Acest discurs despre savoare a avut si necesarele contrapuncte: alte feliute de citrice, dar de lime, si un sos alb, dulce-picant, in care s-a folosit, de asemenea, lime. Un pahar de vin alb sec, racoros, era tot ce-mi mai puteam dori de la viata in acele momente…

Promit ca voi reveni zilnic aici, fiindca meniul are multe alte surprize! Brown Sugar e unul din putinele locuri din Bucuresti unde mananci bine si, in acelasi timp, te saturi!!!

Citeste si:

Tags: , , , ,

Leave a Reply