|

RALUCA OLARIU: “True Blood” & body painting / 12 foto noi de Dan Oprea

Raluca Olariu si prietenul ei, fotograful Dan Oprea, de la studioul Mirage DO din Cluj,  nu inceteaza sa ne provoace cu fiecare nou pictorial!

(c) Bucatarescu 2011. Pot fi reproduse maximum 4 imagini, numai cu mentionarea vizibila, explicita si functionala a link-ului www.bucatarescu.ro.

In exclusivitate pentru Bucatarescu, Raluca a declarat:

“Am fost o fata simpla, neincrezatoare in mine care s-a hotarat sa lase trecutul deoparte si sa devina o persoana sofisticata si mandra de  ceea ce poate realiza. Am descoperit ca in mintea mea inhibitiile nu isi au locul, ca imi place sa fiu privita si admirata, am ales erotismul ca forma de exprimare. Erotismul nu se manifestă doar în forme vulgare iar nuditatea poate fi, cu siguranţă, şi altceva decât obscen. Stiu ca fotografia de artă erotică, este un domeniu apreciat si suscită din ce în ce mai mult interes, pentru cei care deschid ochii şi sunt gata să accepte frumosul, sub orice formă. Iar eu cred ca sunt interesanta si ca am ce arata. Sublimul corpului uman si nud în mişcare, ma captiveaza, ma face sa fiu eu insumi, ma face sa ma exprim cum simt si cum stiu mai bine.

Tema acestui pictorial, desi a mai fost abordata de nenumarate ori de diversi artisti si nu este nimic nou,  ca idee a fost ceva de moment..asta am simtit eu si fotograful ca trebuie sa facem atunci, iar prietena noastra buna Patricia ne-a ajutat cu make-up-ul. Poate ca totusi am adus ceva nou si am incercat o abordare mai deosebita si incercand sa combinam senzualitatea cu ferocitatea, am incercat mai multe expresii si un mod mai deosebit de prelucrare…si asta e ceea ce a iesit. Ramane sa ne apreciati sau sa ne criticati..fiindca e normal ca in arta sa nu placi tuturor”.

Citeste si:

Tags: , , , , , ,

1 Response for “RALUCA OLARIU: “True Blood” & body painting / 12 foto noi de Dan Oprea”

Leave a Reply