|

Renunţă la clişeele de Valentine’s Day şi vino la Equestria!

Anul acesta surprinde-ţi persoana iubită cu un cadou inedit de Valentine’s Day; lecţii de echitaţie la clubul Equestria. În perioada 14-18 februarie, Equestria oferă reduceri la orele de echitaţie: la o lecţie de 45 de minute primeşti gratuit o lecţie de 30 de minute. Lecţiile de călărie sunt organizate pentru pentru toate nivelurile, individuale sau în grup, cu un program foarte flexibil şi adaptat fiecărui elev şi pune la dispoziţie instructori profesionişti gata să întâmpine şi să asiste clienţii în orice moment.

“De Valentine’s Day am vrut să lansăm o invitaţie celor care vor sa iasă din tipare şi să ofere ceva special persoanei iubite. Hipismul este un sport superb ce poate fi învăţat şi iubit de oricine şi dorim să insuflăm oamenilor dragostea pentru cai şi pentru echitaţie.” – Dr. Ozana Moraru, proprietar Club Equestria.

Clubul de echitaţie Equestria aduce în premieră în România cea mai modernă infrastructură în domeniu, construită la standardele internaţionale impuse de Federaţia Ecvestră Internaţională. Oferă toate facilităţile pentru un antrenament optim al calului şi elevului, două manejuri, separate pe niveluri diferite de pregătire, teren exterior şi un manej la standarde internaţionale, cu teren de nisip cu irigaţie subterană, evitând formarea prafului, indiferent de condiţiile meteorologice, sau de numărul de cai ce-l folosesc. De asemenea, clubul oferă antrenamente şi după lăsarea întunericului.

Pentru cei nehotărâţi sau pur şi simplu încă timizi faţă de acest sport, clubul Equestria oferă posibilitatea de a lua masa sau de a savura o cafea bună împreună cu persoana iubită sau cu prietenii în restaurantul clubului.

Clubul Equestria a fost înfiinţat în anul 2010 de către Dr.Ozana şi Cristian Moraru. Este situat în zona Snagov, sat Tâncăbeşti pe o suprafaţă de 2,5 hectare din care 1 hectar îl reprezintă construcţia clubului la sol. Clubul dispune de 50 de boxe pentru cai, 40 dintre ele având acces direct în padocurile exterioare individuale, duşuri cu apă caldă şi rece pentru cai, adăpători automate şi două solarii. În zona funcţională a grajdului se mai găsesc: două şelării, patru locuri pentru curăţat calul, zonă de spălat harnaşamentul calului, grupuri sanitare, loc pentru activitatea veterinarului şi loc special pentru potcovit. O zona foarte importantă a clubului o reprezintă manejurile acoperite, manejul mai mic rezervat începătorilor şi lucrului la coardă, şi de manejul principal, rezervat în special călăreţilor mai avansaţi şi antrenamentelor mai specializate, de obstacole şi dresaj. Clubul deţine 22 de cai, dintre care 13 proprii şi 9 în pensiune, aparţinând unor persoane private. Toţi caii sunt dresaţi, antrenaţi şi îngrijiţi pentru divertisment şi şcoală de călărie de către 3 instructori. Mai multe detalii găsiţi pe www.equestria.ro

Citeste si:

Tags: , ,

Leave a Reply