|

CONCURS Retete pentru familie si prieteni/ Castiga 5 carti de Ainsley Harriott

Ainsley Harriott, pe care il stiti de la PRO TV, unde modera showul-concurs pe teme culinare “Pe locuri! Fiti gata! Gatiti!”, are parte de o a doua aparitie la Ed. Lifestyle Publishing, in cadrul unei colectii coordonate de insusi Bucatarescu, dupa cartea Mancaruri rapide cu grasimi putine.

Cartea de bucate pentru prieteni si familie conţine sfaturi practice, sugestii de mâncăruri cu grăsimi puţine şi propuneri de meniuri întregi, cu recomandări de planificare a timpului. Mâncărurile preferate, de zi cu zi, sunt prezentate în mai multe variante, care să-i inspire pe bucătarii amatori. Un ghid complet al modului în care ne hrănim astăzi, cu peste 200 de reţete noi tentante.

Fiecare reţetă este ilustrată, pentru a vă încuraja să o încercaţi.

Puteti comanda cartea aici.

Din lista cu tentatii culinare irezistibile:

-supa picanta de naut, cu chimion si coriandru

-nacho cu branza si salsa de avocado cu porumb dulce

-cambula la tigaie cu bacon crocant

-crochete de somon cu pasta de rosii uscate

-coada de bou inabusita cu fasole boabe

-placinta cremoasa cu peste afumat, branza si creveti

-mere si fructe de padure in crusta de aluat

-sangria mexicana

..Puteti castiga unul din cele 5 exemplare din Carte de bucate pentru prieteni si familie de Ainsley Harriott, oferite de Ed. Lifestyle Publishing si Bucatarescu,daca trimiteti – la office@bucatarescu.ro – una sau mai multe dintre retetele voastre pentru familie si prieteni! Sunt permise inscrieri multiple. Fotografiile nu sunt obligatorii, dar pot constitui un avantaj. Va rugam nu reproduceti retete si fotografii de pe site-uri si blog-uri culinare!!! Concursul se desfasoara in perioada 14-28 martie 2011.

Citeste si:

Tags: , , , ,

2 Responses for “CONCURS Retete pentru familie si prieteni/ Castiga 5 carti de Ainsley Harriott”

  1. B.A. says:

    Chiftele in sos de mustar! 200gr. carne de orice fel,1ou,1lingura gris, sare, piper ,boia , verdeata tocata,1ceapatocata un virf de cutit de bicarbonat:se amesteca si se fac chiftele lunguiete. pentru sos se prajeste o ceapa in putin ulei se pune boia seadauga un pic de faina si olingura de mustar ,se dilueaza cu apa si in aceasta se fierb chiftelele timp de 8minute .se servesc cu salata verde ,cu cartofi sau macaroane sau cu ce doriti! POFTA BUNA!

  2. ionela luncanu says:

    ciupercute la gratar cu mamliguta si usturoi!
    ciupercute(1 kg), ulei, verdeata uscata, sare, malai, usturoi ketchup.
    se spala ciupercutele bine.intre timp se prepara uleiul cu verdeata uscata si sare si se ung ciupercile cu acea compozitie.imediat dupa aceasta se aseaza pe un gratar pe aragaz(daca nu aveti tigaie speciala,le puteti prepara la cuptor). cat timp sunt lasate ciupercutele la foc se prepara o mamaliguta(pentru a fi un deliciu,puneti cam 3 linguri de branza de burduf in apa inainte de a adauga faina). mujdeiul de usturoi se prepara astfel: se curata un catel de usturoi,se zdorbeste bine si se framanta foarte bine cu sare. dupa ce s-a obtinut o pasta, se adauga o lingurita de ulei si se amesteca in continuare. dupa se adauga putina apa(prefereabil minerala) si apoi ketchup dupa gust(in functie de cat de dulce prefera fiecare). POFTA BUNA!!!!!!!

Leave a Reply